Glædelig jul og godt nytår fra iAdvice

Året er ved at gå på hæld, og hos iAdvice vil vi derfor gerne ønske alle vores kunder og samarbejdspartnere en rigtig god jul og et godt nytår. Vi håber at i alle er kommet godt igennem året, på trods af de forskellige kedelige omstændigheder og udfordringer omkring os – som krig, inflation, energikrise og forsyningsproblemer.

2022 har været et yderst begivenhedsrigt år os i iAdvice. Vi har blandt andet opkøbt BI/Qlik virksomheden QIS, samt Visma aktiviteterne i virksomheden InfoSolution, og dermed øget vores kundebase betragteligt, indenfor både Visma Business og Business Intelligence. Med opkøbet af 2 virksomheder var det også nødvendigt for os at finde nye lokaler i København med mere plads. Dette betød at vores kontor flyttede fra Fisketorvet til nye og større lokaler i Bredgade ved siden af Amalienborg, hvor vi i dag har 7 konsulenter siddende.

2022 blev også året hvor vi afholdte vores seminar Visma til Bords, for rekord mange deltagere. Vi havde i alt over 80 deltagere fordelt over de 3 afholdte seminarer fordelt i Aarhus og København for både Visma Business og Visma.net kunderne. Vi er rigtigt glade for at så mange af jer havde lyst til at deltage til en dag med nyheder, Add-ons og tips & tricks vedrørende jeres Visma. Vi glæder os til at byde jer velkommen til endnu flere seminarer i det kommende år.

Til sidst men ikke mindst blev det også året hvor vi for fjerde gang i træk modtog en Gazelle pris fra Børsen. Det er vores femte Gazelle i alt og vi er glade og stolte over at modtage denne pris, som ikke ville kunne lade sig gøre uden jer. Vi er glade for at i har valgt os som jeres Visma, BI & IT leverandør, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde i 2023. 

Vil du vide mere?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU