Rigtig glædelig jul og godt nytår!
iadvice glædelige jul logo
 
Glædelig jul og godt nytår
Året 2020 lakker imod enden, og julen står for døren. Derfor skal der lyde en rigtig glædelig jul og et godt nytår fra hele iAdvice. Man må sige året 2020 har haft sine opture og nedture, med Corona pandemiens voldsomme fremtræden. Vi håber og tror dog på, at 2021 forhåbentlig bliver nemmere for både os, vores kunder og samarbejdspartnere. Derfor vil vi blot sige mange tak for det forgangne år, og det gode samarbejde. Vi ser allerede frem til næste år, med nye projekter og spændende opgaver.
iAdvice gladelig jul 2020

2020 - Året der er gået hos iAdvice

2020 har trods Corona pandemien været et travlt år for iAdvice. Vi har ligesom alle andre virksomheder lige skulle vende os til en ny virkelighed, og nogle andre procedure i dagligdagen. Men vi passer på hinanden, og vi har forsøgt at fortsætte vores dagligdag på så normal vis som muligt, dog underlagt nye restriktioner - og med øget fokus på afstand og hygiejne.

År 2020 har blandt andet udmøntet sig i 6 nye ansættelser på tværs af afdelingerne, et opkøb af software virksomheden Contibo, planlægning af vores kommende udflytning til en ny adresse, samt mange nye spændende kundeprojekter og løsninger.

iAdvice har også modtaget flere priser i løbet af året. Først og fremmest fik iAdvice for andet år i træk, og tredje gang i alt, tildelt en Gazelle pris, grundet den flotte vækst firmaet har haft de seneste fire år. En pris vi er meget stolte over.

Derudover fik iAdvice i sidste uge tildelt Visma Excellence prisen for 2020. Visma Excellence prisen er uddelt til den Visma partner, som har ydet en ekstraordinær indsats, og som har flyttet sig mest. Visma Software A/S skriver følgende: ”iAdvice modtager prisen for deres store engagement i vores ERP-produkter Visma Busines & Visma.net. iAdvice sætter baren utroligt højt i de løsninger de leverer, og er på konstant jagt på NPS."

Vi er naturligvis meget stolte af den flotte pris, og ser det som et kæmpe skulderklap. I vores Visma-afdeling forsøger vi hver eneste dag at gøre vores kunders hverdag nemmere, mere effektiv og mere automatiseret. I løbet af året er flere nye kunder kommet til, og vi har i samarbejde med vores kunder, leveret mange spændende og kundetilpassede løsninger, der er med til at effektivisere deres dagligdag og drift.

I vores POS-afdeling som sælger og supportere FlexPOS Kasseapparat løsninger, har vi budt velkommen til mange nye kunder, både små og store, i indland og udland. Med de mange nye kunder styrker iAdvice sin position, som en af de største FlexPOS-partnere i Danmark. I 2021 forventer vi at runde hjørnet med 800 kørende kunder på vores kassesystem.

I vores IT-infrastruktur afdeling har der ligeledes været travlt, med nye spændende kunder og projekter. Hos iAdvice arbejder vi målrettet mod at kunne tilbyde vores kunder løsninger til IT-drift herunder Cloud-løsninger, Microsoft 365, Serverløsninger, Sikkerhed, Support og meget mere. Vores IT-afdeling står altid klar til at hjælpe med rådgivning, salg og support.

Vil du vide mere?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU