Glædelig jul og godt nytår fra iAdvice

2021 er ved at nærme sig sin afslutning, og hos iAdvice vil vi derfor gerne ønske alle vores kunder en rigtig god jul og et godt nytår. Vi håber at i alle er kommet godt igennem året, på trods af de udfordringer der stadig må være med Corona pandemien. Hos iAdvice glæder vi os til det nye år, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med Jer og vores samarbejdspartnere.

Hos iAdvice har vi haft et spændende 2021. Vi har haft gang i mange spændende opgaver og projekter sammen med vores kunder. Vi er ligeledes vokset kraftigt, da vi har ansat hele 17 nye medarbejdere på tværs af alle afdelinger, så vi i dag er over 40 mand i alt. Derudover er vi flyttet i nye flotte lokaler i vores eget domicil på Dusager 2. 

Det blev også året, hvor vi endnu engang modtog Børsens Gazelle pris. Det er tredje år i træk og fjerde gang i alt, at vi modtager prisen, som vi får grundet den flotte vækst vi har haft de sidste mange år.

Vi er også igen i år blevet tildelt Vismas Partner of Excellence prisen. Det er en pris der bliver tildelt den Visma partner, som har ydet en ekstraordinær indsats, og som har udviklet sig mest. Visma har blandt andet givet os følgende ord med på vejen: ”iAdvice har en meget kundeorienteret tilgang. De er utrolig opmærksomme på kundens ønsker og behov, og går gerne det ekstra skridt, for at hjælpe kunden. De forsøger så vidt det er muligt at være personlige i deres kontakt med kunderne, så det ikke “bare” er iAdvice, som kunden er i dialog med, men personen bagved. At skabe den personlige relation betyder meget for iAdvice. En værdi vi i Visma sætter stor pris på.”.

Det er 2. år i træk at vi modtager prisen og vi er naturligvis meget stolte, og ser det som et kæmpe skulderklap. I vores Visma-afdeling forsøger vi hver eneste dag at gøre vores kunders hverdag nemmere, mere effektiv og mere automatiseret. I løbet af året er flere nye kunder kommet til, og vi har i samarbejde med vores kunder, leveret mange spændende og kundetilpassede løsninger, der er med til at effektivisere deres dagligdag og drift.

I vores POS-afdeling som sælger og supportere FlexPOS Kasseapparat løsninger, har vi budt velkommen til mange nye kunder, både små og store, i indland og udland. Med de mange nye kunder styrker vi vores position, som en af de største FlexPOS-partnere i Danmark.

I vores IT-infrastruktur afdeling har der ligeledes haft travlt, med nye spændende kunder og projekter. Det var også i år, at vi blev Microsoft Gold Partner. Hos iAdvice arbejder vi målrettet mod at kunne tilbyde vores kunder løsninger til IT-drift herunder Cloud-løsninger, Microsoft 365, Serverløsninger, Sikkerhed, Support og meget mere. Vores IT-afdeling står altid klar til at hjælpe med rådgivning, salg og support.

Image

Vil du vide mere?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU