Rigtig glædelig jul og godt nytår!
View this email in your browser
Glædelig jul og godt nytår
Året 2019 lakker imod enden, og julen står for døren. Derfor ønsker vi en rigtig glædelig jul og et godt nytår fra hele iAdvice. Vi vil gerne sige mange tak for det forgangne år, og det gode samarbejde med kunder samt samarbejdspartnere. Vi ser allerede frem til det næste år, med nye projekter og spændende opgaver.

2019 - Året der er gået hos iAdvice

2019 har været et spændende og ikke mindst travlt år for iAdvice. Vi har i det forgangne år arbejdet med vores nye trainee-program, hvilket har udmøntet sig i 4 nye ansættelser. Derudover har vi ansat to nye teamledere samt én udvikler. De næste 3 medarbejdere er allerede på vej, de starter den 1. januar 2020, dermed runder iAdvice 26 medarbejdere.

iAdvice har i årets løb modtaget flere erhvervspriser. Først og fremmest fik iAdvice for anden gang tildelt en Gazelle pris, grundet den flotte vækst firmaet har haft de seneste fire år. En pris vi er meget stolte af. Derudover modtog vores medarbejder Simon Ballegaard, årets Mentorpris ved awardshowet "Østjyllands bedste praktikplads" som blev afholdt i marts måned af Århus kommune.

Vores FlexPOS afdeling har budt velkommen til mange nye kunder, i indland og udland. De mange nye kunder styrker iAdvice sin position, som en af de førende POS leverandør i Danmark. I 2020 runder vi 700 kørende kundeinstallationer på vores kassesystem FlexPOS.

Visma teamet har også haft travlt. Flere nye kunder er kommet til, og vi har til vores kunder, leveret mange spændende løsninger, der er med til at effektivisere processer og drift. I november måned afholdte vi kundearrangementet "Visma til Bords" for alle vores Visma Business kunder, samt emner. Det var dejligt at se så mange deltagere, som aktivt stillede spørgsmål til deres Visma Business løsning, og fremtidsmulighederne med Visma Business

I vores IT-infrastruktur afdeling har der ligeledes været travlt, med nye spændende kunder og projekter. Hos iAdvice arbejder vi målrettet på, at kunne tilbyde vores kunder løsninger til IT-drift, herunder Azure & Curanet Cloud-løsninger, Microsoft/Office 365 løsninger, Microsoft Serverløsninger, Sikkerhed, Support og meget mere.
Åbningstider i juleferien
I hele juleferien vil vi have medarbejdere på kontoret, og er klar til at hjælpe vores kunder. I helligdagene vil vi ligeledes have en vagtordning, hvor vi er klar til at afhjælpe driftskritiske opgaver, i tilfælde af, at en sådan skulle opstå. Vi kan kontaktes på Tlf: 31 15 44 00
Rigtig Glædelig Jul og Godt Nytår
Mvh medarbejderne i iAdvice
 
 
 
Copyright © 2019 iAdvice, All rights reserved.