Glædelig jul og godt nytår
Året 2018 lakker imod enden, og julen står for døren. Derfor skal der lyde en rigtig glædelig jul og et godt nytår fra hele iAdvice. Vi vil gerne sige mange tak for det forgangne år, og det gode samarbejde med kunder og samarbejdspartnere. Vi ser allerede frem til næste år, med nye projekter og spændende opgaver.

2018 - Året der er gået hos iAdvice

2018 har været et yderst spændende og travlt år for iAdvice. Vi har i det forgangne år ansat 7 nye medarbejdere, indgået et Joint Venture med svenske Exsitec mm. 
Exsitec er den største Visma Partner i Sverige og sammen med Exsitec vil iAdvice stå styrket med nye ressourcer til at hjælpe vores Visma Business & snart Visma.Net kunder i Danmark. Hermed segmenterer iAdvice sin position på det danske marked, og sammen med Exsitec, vil iAdvice blive en af Skandinaviens  største Visma Business & Visma.Net partnere.

Vores POS-afdeling indenfor FlexPOS Kasseapparater, har styrket sin position på markedet, og der er budt velkommen til mange nye kunder. POS-afdelingen har leveret løsninger til både små og store kunder i både indland og udland. Senest har vi budt velkommen til Lilly Brudekjoler med en global løsning, Røde Kors Genbrug, PhotoCare kæden - og mange flere. 

Med de mange nye kunder styrker iAdvice sin position, som en af de største FlexPOS-partnere i Danmark med mere end 400 kasseløsninger. Ydermere har vi netop opnået den flotte status som hovedleverandør af kasseløsninger til Røde Kors Genbrug. 

Vi er yderst stolte over at have tilegnet os denne flotte titel, og ser frem til at levere et brugervenligt kasseapparat til de resterende Røde Kors butikker, og være en medvirkende kraft til, at deres organisation kan arbejde så effektivt som muligt, og derigennem støtte op om deres humanitære arbejde

I vores IT-infrastruktur afdeling har der ligeledes været travlt, med både flere nye ansættelser samt en række nye spændende kunder og projekter. Hos iAdvice arbejder vi målrettet mod at kunne tilbyde vores kunder løsninger til IT-drift herunder Cloud-løsninger, Office 365, Serverløsninger, Sikkerhed, Support og meget mere.

 
 
 
Vagtordning for driftskritiske opgaver
I hele juleferien vil vores telefoner være bemandet, og vi er derfor klar til driftskritiske opgaver, i tilfælde af, at en sådan skulle opstå. Vi kan kontaktes på Tlf: 31 15 44 00