iAdvices 15 års fødselsdag

D. 8. januar 2022 kunne vi hos iAdvice fejre vores 15-års fødselsdag, hvilket selvfølgeligt blev fejret med kage og hygge.

Der er sket meget siden Johnny startede iAdvice tilbage i 2008. Nedenfor har vi samlet nogle af højdepunkterne der er sket i løbet af de 15 år.

2008

Johnny Hansen starter iAdvice. Visionen var, og er stadig, at skabe et Visma Business konsulenthus, der skulle hjælpe kunderne med at optimere og effektivisere deres ERP-løsning, og få udnyttet deres løsning på bedst tænkelig vis. Drømmen blev til virkelighed og her 15 år efter er iAdvice en af landets førende Visma Business partnere.

2009
iAdvice etablerer ny IT-afdeling. IT-afdelingen har fokus på salg og support af IT-løsninger herunder Microsoft Office365, servere, computere, antivirus mv.

2016
På grund af stigende efterspørgsel på vores ydelser og dermed ansættelse af nye folk i koncernen var der efterhånden en anelse trængt på adressen i Randers, og derfor flyttede iAdvice til Risskov, i nye lækre lokaler.

2018
iAdvice består i 2018 af 11 topmotiverede medarbejdere, med flere på vej. Det betød at der allerede igen var behov for nye lokaler, og iAdvice flyttede dermed til Skejby i maj 2018. Peter Knudsen blev ligeledes ny partner i iAdvice efter 1½ år i stillingen som salgs- & konsulentchef.

Det blev også året, hvor vi indgik et Joint Venture med Exsitec som er Sveriges største Visma partner.

2019
Vores ERP-afdeling er vokset eksplosivt de senere år, hvilket giver behov for flere ressourcer. Christian Widell bliver ansat som Teamleder i ERP. Christian er fra Sverige og bliver flyttet fra Exsitec som vi indgik samarbejde med året før.

2020
Her udvider vi forretningen yderligere, da vi opkøber Udviklingsvirksomheden Contibo, som er ejet af Morten Korsgaard, som dermed bliver en del af iAdvice teamet i udviklingsafdelingen.

Det blev også året hvor Exsitec blev børsnoteret på Nasdaq. 

2021
I første halvdel af året flytter iAdvice ind i eget domicil, i Aarhus N på adressen Dusager 2. Her er vi flyttet ind i en unik bygning som er rund i 2 etager, og vi har fået adgang til 1400 kvm. Med de nye lokaler har vi igen plads til at vokse yderligere og byde velkommen til flere medarbejdere. Vi ansætter i løbet af året over 15 nye medarbejdere, hvor vi også byder velkommen til det største trainee hold til dato, i form af 8 nye ERP konsulenter.

2021blev også året, hvor Exsitec opkøbte den resterende del af iAdvice, så vi nu er 100% en del af den svenske koncern Exsitec AB.

2022
I år blev året hvor vi udvidede vores forretning yderligere da vores adresse i København får ny adresse på Bredgade, hvor vi nu tæller 7 mand.

Vi udvider i løbet af året også vores salgsafdeling, hvor vi ansætter Simon Pedersen som salgskonsulent i København. Ligeledes bliver Simon Ballegaard udnævnt som Salgschef for ERP, i en salgsafdeling der består af 3 mand.

Det blev også året hvor vi opkøbte alle Visma Business aktiviteterne i InfoSolution, samt købte Qlik Partneren QIS, og dermed udvidede forretningen yderligere med nye aktiviteter og medarbejdere.

Vi sagde også velkommen til 4 nye ERP-trainees, så vi nu i alt er 38 medarbejdere hos iAdvice.

Sidst men ikke mindst modtog vi vores 4 Gazelle pris i træk, og den 5 i alt. En bedrift vi er utroligt stolte af.

Image
Image

Vil du vide mere?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU