iAdvice modtager Børsen Gazelle 2021

Det er med stor stolthed, at vi her hos iAdvice for tredje år i træk bliver udnævnt som Børsen Gazelle virksomhed. Prisen betyder at vi nu for 4 gang er kåret som Børsen Gazelle virksomhed, i de 13 år iAdvice har eksisteret. Det er vi utroligt glade og taknemmelige for.

Børsen Gazelle 2021 bliver givet til virksomheder som vokser kontinuerligt og har klaret sig udover det sædvanlige, med en fordobling af omsætning eller bruttoresultat i løbet af de seneste 4 regnskabsår. Disse krav har vi hos iAdvice nu levet op til 3 år i træk, hvilket er en flot milepæl for os som virksomhed.

Gazelle prisen er derfor et direkte bevis på den vækst vi hos iAdvice har oplevet igennem de seneste mange år. Alene de seneste par år, er vi gået fra at være 17 medarbejdere til i dag at være over 40 ansatte. Ansatte som hver dag arbejder målrettet for at skabe professionelle løsninger der giver mest muligt værdi for alle vores kunder.

Der skal også lyde en stor tak til netop vores kunder, for at vælge os som deres foretrukne leverandør af Visma ERP-løsninger, IT-rådgivning & drift samt Kasseløsninger. Vi oplever fortsat en stigende interesse for vores kompetencer og konsulentydelser og I har stor andel i at det er muligt for os, at modtage denne fornemme pris.

Børsens Gazelle pris er et direkte bevis på at vi har gang i noget godt her hos iAdvice, så tak til medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Vi ser frem til fortsat at yde vores bedste og til et fortsat godt samarbejde med jer alle!

Vil du vide mere?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU