iAdvice udnævnes til Gazelle virksomhed for 2019

Hvert år hylder Børsen virksomheder i vækst, med deres udnævnelse til Børsens Gazelle. Det er med stor glæde, at vi hos iAdvice har modtaget årets Gazelle for 2019 udtaler CEO Johnny Hansen.
Gazelleprisen er et direkte bevis på den massive vækst, som iAdvice har haft de seneste år. Vi er gået fra 7 til 23 medarbejdere på 3 år, og har flerdoblet vores omsætning i et marked med mange spillere.

Hårdt arbejde og godt købmandskab har skabt vækst

Hos iAdvice sætter vi en dyd i godt købmandskab og gennemsigtighed i hvad vi laver. Det skal være en win-win situation for både os, og for vores kunder. Vi har fokus på at skabe værdi for vores kunder og på, at vores løsninger giver reelle omkostning besparelser og procesoptimeringer i kundernes virksomheder.
Vores hårde arbejde og den gode service hos vores konsulenter har været hovedårsagen til den øgede efterspørgsel efter vores ydelser, på tværs af alle vores afdelinger.

iAdvice holdindsats med stort H

Den største årsag til iAdivce væksten, er og bliver de fantastiske medarbejdere vi har hos iAdvice. Hver eneste dag bliver der knoklet løs i alle afdelingerne, for at yde kompetente løsninger, en professionel service & support samt en god dialog hvor kunderne bliver hørt. Statuetten skal derfor også deles med alle de medarbejdere der vil iAdvice det bedste, og hver dag er med til at hæve niveauet hos vores kunder.

"Vi er naturligvis utrolig stolte af vores Gazelle. Der bliver knoklet løs i alle afdelingerne i samarbejde med vores gode kunder, og Gazelle prisen er et direkte bevis og skulderklap på, at vi har gang i noget godt. En stor tak skal lyde til partnere, medarbejdere og kunder - i er alle årsagen til denne flotte pris"
Adm. Direktør, Johnny Hansen


iAdvice Gazelle Pris 2019