iAdvice laver Joint Venture sammen med Exsitec, Sveriges største Visma Partner

Exsitec med sine hovedaktionærer Standout Capital og Syntrans etablerer sig i Danmark, ved at erhverve aktiemajoriteten i den danske it-virksomhed iAdvice ApS

iAdvice er en dansk IT-virksomhed med kontor i Århus. Virksomheden blev grundlagt i 2008 og har i dag 17 medarbejdere. Som udgangspunkt ligner iAdvice Exsitec på flere områder.

iAdvice er eksperter i drift, implementering og support af blandt andet, forretningssystemet Visma Business og er en af Danmarks mest erfarne og hurtigst voksende Visma-partnere.
Visionen med Exsitec’ samarbejde med iAdvice er at Exsitec bliver den førende Visma-partner i Danmark og på sigt i Skandinavien.


iAdvice Joint Venture

”iAdvice er de seneste 2 år vokset fra 7 til 17 medarbejdere. Vi har vækstet vores forretning på ERP, POS og IT-service og næsten 3-doblet omsætningen.
Vi er en af de hurtigst voksende Visma-partnere i Danmark og vores målsætning er, at være den førende partner hos Visma og FlexPOS.
For at udvikle vores Visma-forretning søgte vi derfor synergier med andre Visma-partnere, som er inspirerende og ny tænkende i deres tilgang til markedet.
Dette fandt vi hos Exsitec, som er den hurtigst voksende Visma-partner i Sverige med en omsætning på over 175 mill. og 150 medarbejdere.
Exsitec’ ”drive” har bevist sin værdi på det Svenske marked, og vi deler holdning og forretningsmodel på så mange områder, at det var et naturligt valg at indgå i et Joint Venture”,

udtaler CEO Johnny Hansen.

Hvorfor lige Exsitec?

Exsitec har i mange år haft en stabil vækst gennem egen organisk vækst og gennem opkøb.
Erhvervelser er en vigtig del af væksten - både for at udvikle mere talentfulde medarbejdere samt en større kundebase.
Derudover åbner det mulighed for, at eksisterende kunder deler et større tilbud fra samme leverandør og dertil medarbejderudvikling.
Udover opkøb er Exsitec´ traineeprogram en vigtig årsag til vækst, og i dag består ca. en tredjedel af medarbejderne af tidligere trainees.

Exsitec har flere vigtige opkøb i rygsækken og resultaterne tyder på, at de ved hvad de gør.
Et etablissement uden for Sverige - og med iAdvice - er en vigtig nøgle i virksomhedens fortsatte rejse.

"At iAdvice fungerer baseret på "Få mere ud af dit it-system" slogan kan ikke passe os bedre. Nu ser vi frem til et spændende 2019 sammen", konkluderer CEO, Johan Kallblad.

iAdvice Joint Venture med Exsitec

Fra venstre: Knud Erik Slot Enggrob, Peter Viberg, Johnny Hansen, Johan Kallblad, Peter Knudsen.

Kort om iAdvice

iAdvice ApS blev etableret i 2008 af Johnny Hansen og beskæftiger i dag 17 medarbejdere fra vores hovedkontor i Aarhus. iAdvice beskæftiger sig med Visma Business/BI, ”Point-of-Sales”-systemet FlexPOS samt IT-infrastruktur.

iAdvice´s kernekompetencer udspringer af et stærkt team af IT-konsulenter, som er eksperter i trouble-shooting og løsning af opgaver og forretningsoptimeringer. Vi er vant til at sætte os ind i komplekse udfordringer og løse dem målrettet og hurtigt. Vores ambition er, at få virksomheder til at bruge deres IT-systemer optimalt. Parolen er ’få mere ud af din IT-løsning’.

Vi er eksperter i integrationer til eksterne systemer, herunder webshops, kasseapparater, CRM-systemer, nyhedsbrevsystemer, HR, lønningslister, rapportering og dokumenthåndtering mv.

I vores Visma Business-afdeling står vi for alt lige fra salg, rådgivning, implementering og undervisning. Det fælles mål for vores konsulenter er at sørge for vores kunder får mest muligt ud af deres Visma Business-løsning. iAdvice er eksperter i Visma Business-optimering og har siden 2008 implementeret, opgraderet og optimeret over 100 Visma Business-installationer i Danmark.

iAdvice hjælper virksomheder med at implementere økonomisystemer og giver efterfølgende support – med udgangspunkt i standardløsningen Visma Business. Vi stræber efter at opnå optimal udnyttelse af virksomhedernes økonomisystem, herunder især at samle virksomhedens mange afdelinger i ét system. Vi har fokus på at skabe værdi for vores kunder og på, at vores løsninger giver reelle omkostningsbesparelser og procesoptimeringer i virksomheden.

Hele vores Visma Business-forretning understøttes af vores IT-support og clouddrift, som er med til at sikre, at forretningssystemerne altid fungerer 100 %

Vi arbejder med POS-systemer og har i Skandinavien og Tyskland mere end 400 digitale kasseapparat installationer kørende med FlexPOS applikationen til POS drift. Vi tilbyder forskellige integrationer til diverse ERP- og Webshopsystemer, som der optimerer og effektivisere dagligdagen for vores kunders drift i butikkerne. Dette er med til at optimere driften for kunderne, fremfor at de skal bruge værdifuld tid på administration.

For yderligere information henvises til


Partner / Salgs- & Konsulentchef,
Peter Knudsen.
Tlf: 5190 4450
email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.