iAdvice udnævnes til Gazelle virksomhed for 2020

Hvert år hylder Børsen virksomheder i vækst, med deres udnævnelse til Børsens Gazelle. Det er med stor glæde, at vi hos iAdvice har modtaget Børsens Gazelle for 2020. Det er andet år i streg, og tredje gang i alt, at iAdvice modtager Børsens Gazelle pris. Det er vi super stolte over.

"Gazelleprisen er et direkte bevis på den massive vækst, som iAdvice har haft de seneste år. Vi er gået fra 7 til 30 medarbejdere på 3 år, og har flerdoblet vores omsætning i et svært marked med mange spillere." Adm. Direktør, Johnny Hansen

Strategien med hårdt arbejde og godt købmandskab har været en succes

Hos iAdvice sætter vi en dyd i godt købmandskab og gennemsigtighed i de ting vi laver. Det skal være en win-win situation for både os, vores kunder, og vores samarbejdspartnere. Vores vision og fokus er at skabe værdi for vores kunder og på, at vores løsninger skal give reelle omkostningsbesparelser og procesoptimeringer i kundernes virksomheder.

iAdvice holdindsats med stort H

Den største årsag til væksten i iAdvice, er og bliver de fantastiske medarbejdere vi har. Hver eneste dag bliver der knoklet på livet løs i alle afdelingerne, for at yde professionel support & service samt skabelse af løsninger der giver vores kunder værdi. Statuetten skal derfor også deles med alle de medarbejdere der vil iAdvice det bedste, og hver dag er med til at hæve niveauet hos vores kunder.

"Vi er naturligvis utrolig stolte af vores Gazelle. Der bliver knoklet løs i alle afdelingerne i samarbejde med vores gode kunder, og Gazelle prisen er et direkte bevis og skulderklap på, at vi har gang i noget godt. En stor tak skal lyde til partnere, medarbejdere og kunder - i er alle årsagen til denne flotte pris" Adm. Direktør, Johnny Hansen


iAdvice Gazelle Pris 2020