Vores afdeling i København får nyt kontor

Vores afdeling i København har fået nye lokaler på Bredgade 45B, 1260 København, lige ved siden af Marmorkirken og Amalienborg.

Vi oplever stadig en stabil tilvækst af nye kunder og konsulentopgaver, hvilket gør det nødvendigt for os at udvide vores afdeling i København, så vi fortsat kan yde den bedst mulige service til alle vores kunder.

I sidste måned opkøbte vi alle aktiviteter i Info Solution og fordoblede dermed vores medarbejderbase i København. Med de nye lokaler er der plads til at vi kan vokse yderligere og være tæt på vores kunder i området. Det forventes at vi i løbet af 2022 kommer op på at være over 10 konsulenter på kontoret i Bredgade.

Vores Københavnske kollegaer er allerede flyttet ind i de nye lokaler, og vi glæder os til også at kunne byde vores kunder og samarbejdspartnere på besøg i de nye rammer.
 

Image

CEO hos iAdvice, Johnny Hansen, om opkøbet:

”Det har været vigtigt for iAdvice at kunne hjælpe familien på den for dem bedst tænkelige måde. Der blev vendt og drejet forskellige konstellationer, men der var et fælles ønske om at sikre Info Solutions kunder og medarbejderes fortsatte drift. Derfor faldt valget på et opkøb af alle aktiviteter i boet, hvor kunder og medarbejdere fortsætter ufortrødent.  

For kunderne fra Info Solution vil det komme til at betyde endnu flere tilgængelige konsulenter med mange års erfaring indenfor Visma Business. Dette skulle gerne sikre en kort svartid, og fortsat udvikling og fremdrift af kundernes løsninger."

Vil du vide mere?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU