iAdvice opkøber alle aktiviteter i Info Solution.

iAdvice har opkøbt alle aktiviteter i Info Solution ApS.  

Ejer & stifter af Info Solution ApS, Klaus Laudrup Spliid er gået uventet bort. Der har fra arvtagerne været et stort ønske om at sikre info Solutions kunder og medarbejdere på bedst mulig vis. 

Klaus Laudrup Spliids familie har derfor henvendt sig til Visma Software ApS, for i samråd med Visma Software at finde en løsning, som sikrer kundernes fortsatte drift og support. Familien har valgt iAdvice ApS, som opkøber alle aktiviteterne i Info Solution ApS, og dermed sikrer kundernes fortsatte drift og support af Visma Business løsninger fremadrettet.

Der følger et større antal Visma business kunder samt medarbejdere med i opkøbet. Medarbejderne har til dagligt kontor i Glostrup, men vil snarest muligt flytte kontor til nye kontorlokaler i København, sammen med vores nuværende medarbejdere i København. 

Med opkøbet styrker iAdvice sin position på markedet, som den største Visma Business partner i Danmark, og sammen med vores hovedselskab Exsitec, er vi den største Visma Business partner i Skandinavien. 

Image

”Det har været vigtigt for iAdvice at kunne hjælpe familien på den for dem bedst tænkelige måde. Der blev vendt og drejet forskellige konstellationer, men der var et fælles ønske om at sikre Info Solutions kunder og medarbejderes fortsatte drift. Derfor faldt valget på et opkøb af alle aktiviteter i boet, hvor kunder og medarbejdere fortsætter ufortrødent.

For kunderne fra Info Solution vil det komme til at betyde endnu flere tilgængelige konsulenter med mange års erfaring indenfor Visma Business. Dette skulle gerne sikre en kort svartid, og fortsat udvikling og fremdrift af kundernes løsninger.

Johnny Hansen, Stifter & CEO

Vil du vide mere?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU