iAdvice ny leverandør af kasseapparater til fotokæde gigant

Det er med stor glæde, at vi kan løfte sløret for et nyt spændende samarbejde. PhotoCare har nemlig valgt iAdvice som ny strategisk samarbejdspartner for levering af en ny integreret Point of Sale / kasseløsning til deres butikskæde. PhotoCare er landets største kæde af fotospecialbutikker med mere end 58 butikker.
Kasseløsningen fra iAdvice benytter POS systemet fra FlexPOS, som er fuldt integreret til de bagvedliggende systemer, som PhotoCare er afhængige af i den daglige drift.

PhotoCare udtaler om valget af iAdvice:

”Valget faldt på iAdvice, da vi her følte, at alle vores ønsker til et fælles kassesystem gik op i en højere enhed. iAdvice har været en yderst professionel samarbejdspartner igennem hele forløbet, og så kunne de tilbyde et kassesystem som dækker vores samlede behov for en skalerbar løsning. Kassesystemerne bliver integreret med butikkernes økonomisystemer, og gør dagligdagen for vores butikker meget nemmere.”
CFO, Birgit Strange


 

En stor del af de 58 butikker er allerede i drift med deres nye FlexPOS kassesystem fra iAdvice, og de resterende butikker forventes løbende at skifte til den nye kædeløsning.
Hos iAdvice er glæden over en spændende samarbejdspartner som PhotoCare naturligvis også stor.

 

iAdvice udtaler omkring det nye samarbejde

”Vi ser frem til et spændende samarbejde med PhotoCare. Hele forløbet har været meget professionelt, og i samarbejde med PhotoCare, er vi nået frem til en skræddersyet løsning til netop deres branche. PhotoCare er en spændende og visionær samarbejdspartner, som vi ser meget frem til at arbejde endnu tættere sammen med i fremtiden.”
Partner, Salgs-& konsulentchef Peter Knudsen