iAdvice udvider med 3 nye medarbejdere

Vi har haft travlt fra årets start, og har derfor haft behov for flere hænder i det daglige.
Det er derfor med stor glæde, at vi kan præsentere hele nye 3 nye medarbejdere, Luna Syshøj, Jonas Bagger Kongsgaard & Emilie Asmussen.

Luna er blevet ansat som POS-konsulent i vores POS-afdeling, og vil fremadrettet hjælpe vores kunder med deres FLexPOS kassesystemer.
Luna vil ligeledes blive en del af vores leveranceteam, og vil være udførende på opsætning af nye kassesystemer hos de nye kunder.

Jonas er blevet ansat som IT-konsulent til vores IT-afdeling, og vil fremadrettet supportere vores kunder med deres IT-drift og eventuelle udfordringer. Jonas har et naturligt supportgen og glæder sig til at afhjælpe vores kunders problemer. 

Emilie er ansat som Grafiker praktikant i vores marketingsafdeling. Emilie vil som et led i hendes uddannelse arbejde hos iAdvice, hvor hun vil gøre brug af hendes viden og færdigheder indenfor grafisk design, og vil hjælpe os med design af trykte medier samt webdesign og SoMe.
3 nye medarbejdere hos iAdvice

Luna Syshøj

Luna Syshøj er 24 år gammel og nyuddannet IT-supporter fra Aalborg Tech College. Luna har massere af erfaring med kundesupport gennem tidligere jobs, og ser frem til at løse eventuelle udfordringer vores kunder måtte have med deres FlexPOS kasseløsning. Rundt omkring i det danske land, har i måske set Luna optræde på scenen. Luna spiller nemlig blandt andet trommer i et band, som hun turnere rundt med engang imellem.

Tlf: 9215 3823 email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Luna Syshøj

Jonas Bagger Kongsgaard

Jonas Bagger Kongsgaard er 24 år gammel og er blevet ansat som IT-konsulent. Jonas har altid haft en stor interesse for IT og teknik. Jonas er uddannet IT-supporter og vil supportere og rådigve vores kunder omkring IT-drift. I sin fritid bor Jonas med sin kone og deres hund, og bruger tid sammen med vennerne.

Tlf: 9215 3821 email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Jonas Kongsgaard

Emilie Asmussen

Emilie Asmussen er 24 år gammel og er blevet ansat som grafisk design praktikant. Emilie er pt i gang med 3. semester af hendes uddannelse som multimediedesigner, på Erhvervsakademi Aarhus. Emilie er en energisk, frisk og kreativ person.
Emilie interesserer sig meget for fotografier og bruger også hendes fantasi til at udvikle egne plakater og forskellige kunst.
Vi glæder os til at hjælpe Emilie med et led i hendes uddannelse, og ser frem til at få Emilies kreative tanker og færdigheder ind på vores team.


Emilie Asmussen