iAdvice udvider med 5 nye medarbejdere

På trods af Coronakrisen, og de bekymringer den skaber, har iAdvice valgt at fortsætte vores strategi omkring yderligere ansættelser for 2020. Vi har ligesom resten af Danmark kæmpet med svingende salg og hårde perioder under Coronaens fremdrift. Vores vision er fortsat at øge vores markedsandel på vores 3 hovedområder ERP-løsninger, IT & POS. Dette skal ske gennem spændende projekter, øget kundeservice og nye produktområder. For at opnå det, kræver det flere hænder.

”Vi havde valget mellem at stagnere i den næste stykke tid, og fokusere på vores nuværende kunder, og kæmpe os så godt som muligt igennem Coronakrisen, eller forsøge at vækste yderligere. Valget faldt på væksten. Med fem nyansættelser tager iAdvice derfor både et samfundsmæssigt ansvar, samtidig med at vi sikrer, at vi kan levere den bedst mulige service for nye og  gamle kunder.

Vi tror også på en tid efter Corona, og ønsker at være parate til det. Ved at opstarte vores trainee program for andet år i træk, sikrer vi os, at vores medarbejdere er klædt på til at kunne yde de bedste løsninger til vores kunder, når de er klar til det.”
Udtaler Adm. Direktør Johnny Hansen

Ny teamleder i POS-afdelingenMathilde iadvice

Mathilde Cramer på 28 år er blevet ansat som teamleder i POS-afdelingen. Hun er uddannet diplomingeniør i IT og business og har mere end 5 års retail erfaring fra BoConcept, hvor hun har været en bærende kraft i opstarten af flere af deres varehuse. Mathildes primære opgave bliver at lede vores POS afdeling, og sikre at vores service og kompetenceniveau bliver yderligere skærpet.

3 trainees til vores ERP-afdeling

For at fastholde vores position som en af landets førende Visma Business partner, ønsker vi hos iAdvice at sikrer vi har de bedste konsulenter, til at hjælpe vores kunder. Derfor har vi for andet år i træk startet vores eget trainee program op, hvor vi håndplukker de dygtigste unge mennesker fra universitetet, til at indgå i et intensivt 6 måneders traineeforløb.

I år har vi ansat Steven Sørensen (i midten) og Janni Chau (til venstre) som forretningskonsulent-trainees. De vil indgå i vores ERP-afdeling og vil supportere vores Visma Business og Visma. Net kunder. Ydermere har vi ansat Bjørn Lukas (til højre) som udvikler trainee i vores udviklingsafdeling. Bjørn vil være med til at udvikle nye funktioner og integrationer til vores forskellige systemer og platforme.

Janni Chau er 28 år og uddannet ingeniør indenfor forretningsinformation. 
Steven Sørensen er 29 år og udannet cand.merc.it.
Bjørn Lukas er 33 år og uddannet BA i informationsteknologi.

janni steven bjorn


Ny mand i marketingpmb iadvice 2020

Patrick Bisballe er 27 år og er i gang med sin PBA-uddannelse i international handel og markedsføring. Patrick vil i de næste 6 måneder indgå i vores marketingteam som praktikant.

Patricks fornemmeste opgave bliver at gøre vores platforme nemmere og mere indholdsrige at benytte for både nuværende og potentielle kunder.