Østjyllands bedste mentor 2019 blev fundet hos iAdvice

Onsdag d. 13. marts blev årets mentorpris uddelt i forbindelse med awardshowet ”Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed”. Det er studenterhus Aarhus, der i samarbejde med Århus kommune står for at hylde virksomheder i hele Østjylland, som tager del i uddannelsen af de unge studerende igennem praktikforløb. Mentorprisen gives til en person, som har ageret mentor under praktikforløbet, og har faciliteret særligt eller ekstraordinært godt mentorforløb. I år gik prisen til Simon Ballegaard fra den Aarhusianske konsulentvirksomhed iAdvice ApS.


Simon Ballegaard mentorprisen 2018

Juryens beskrivelse for valget

”Prisen gives til Simon Ballegaard, fordi han hele vejen har været en inspirationskilde og rollemodel. Det er tydeligt for juryen, at Simon har gjort en stor indsats for at være støttende og har sikret at praktikanten har haft et godt forløb – både fagligt, personligt og socialt. Helt ekstraordinært har Simon også taget sig tid til at lære praktikanten dansk ved at involvere hele virksomheden i at tale dansk med hende. Simon fortjener stor ros for sit faglige og personlige engagement””,

iAdvice tager del i uddannelsen af unge studerende

iAdvice tager løbende elever og praktikanter ind i deres virksomhed, som fra dag ét bliver en del af holdet, og arbejder på lige fod med de fastansatte i virksomheden. iAdvice ser det som en rigtig god mulighed for at give noget tilbage til samfundet, og sætter en dyd i at være medvirkende til, at de studerende kan færdiggøre deres uddannelser med et solidt grundlag af relevant erhvervserfaring.

Simon Ballegaard udtaler sig om mentorprisen

”Jeg er naturligvis rigtig stolt af overhovedet at være blevet nomineret til prisen som årets mentor, så også at løbe med prisen er rigtig stort, og noget jeg ikke havde regnet med. Det vigtigste for os i et praktikophold er, at praktikanterne føler sig velkommen, og som en del af vores hold. Et praktikophold skal gerne være en succes for alle parter, og derfor hjælper vi alle steder hvor vi kan, om det så indebærer dansk træning, opgavehjælp eller noget helt tredje, så forsøger vi at hjælpe. Jeg har tidligere selv været praktikant i forbindelse med min uddannelse. Derfor ved jeg også hvor vigtigt det er at føle sig velkommen og som en del af holdet. Derfor gør jeg meget ud af at sørge for, at vores praktikanter føler sig lige med alle andre i virksomheden, og får lov til at videreudvikle sig i deres praktikperiode igennem spændende og udfordrende opgaver.”

Simon Ballegaard mentorprisen 2018