Velkommen til 10 nye kollegaer

Hos iAdvice oplever vi stadig større interesse for vores kompetencer og konsulentydelser. Derfor er det med stor glæde, at vi kan præsentere hele 10 nye medarbejdere, som netop er startet her efter sommerferien. 

9 af de nye medarbejdere er blevet ansat i vores ERP-afdeling, som ERP konsulenter. I vores ERP-afdeling skal de være med til at rådgive, supportere og implementere vores kunders løsninger indenfor ERP-systemerne Visma Business og Visma.net. 

Vi oplever stadig stigende antal henvendelse fra virksomheder, der ønsker rådgivning og sparring omkring deres ERP-system med et ønske om at effektivisere deres løsninger og processer yderligere, så de kan bruge tiden på vækst og udvikling af deres forretning, fremfor administration og manuelle processer. Lige præcis dette, skal vores forretningskonsulenter være med til at efterleve.

Sidste nye ansigt er Martina Viuff som er blevet ansat som POS-sælger i salgsafdelingen. Martina skal være med til at vores detail kunder får lige netop den kasseløsning som de står og har behov for, med det optimale workflow og integrationer der hører med.

Vi håber meget at i vil tage godt imod alle vores nye kollegaer.

Nedenfor kan du se de 10 nye i vores team.
Fra venstre til højre: Henrik Lilleør, Thorbjørn Rasmussen, Andreas Sørensen, Emilie Nygaard, Hanna Grelck, Jens Erik Simonsen, Martina Viuff (POS-sælger), Astrid Andersen, Joakim Jensen og Mads Mortensen.

Vil du vide mere?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU