Veloverstået Visma til Bords Seminar

Tirsdag d. 9 november afholdte vi vores Visma Business seminar ”Visma til Bords”.
Det var en lærerig og hyggelig dag, hvor eksisterende som nye Visma Business kunder blev opdateret på nyheder, Roadmap og add-on moduler for Visma Business.
Dagen var samtidigt også en mulighed for vores kunder, for at møde vores mange nye ERP-konsulenter personligt for første gang.

Vores CEO Johnny Hansen præsenterede iAdvice, og gennemgik den rejse vi har været på de senere år som blandt andet har resulteret i nyt domicil, en afdeling i København, Gazelle prisen for 3 år i træk, samt en udvikling fra 10 til 40 medarbejdere på de seneste 3 år.

Derudover blev nye add-on produkter gennemgået af vores ERP-konsulenter. Herunder rapportering med OneStop Reporting, samt hvordan lagerstyring nemt kan håndteres med BxSoftware til Visma Business.

Vi havde også besøg af Visma, som fortalte om nyheder i Visma Business og gav et overblik over fremtidsplanerne for ERP-systemet. Medius var også repræsenteret, hvor de viste deres dokumentscanningssystem frem. Her blev Medius’ faktureringsprocesser gennemgået for hvorledes man automatiserer processerne mest muligt og hvordan værktøjet kan bruges til rapportering og analyse af fakturaer.

Der skal lyde en stor tak til alle vores kunder for at deltage på seminaret. Vi havde en rigtig god dag og vi håber at I lærte noget nyt og var tilfredse med udbyttet af dagen.

Nedenfor kan du se nogle billeder fra dagen.

Visma partnerdag 2021

Vil du vide mere?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU