iAdvice er Visma Excellence partner 2020

Vi er blevet kåret til Visma Excellence partner 2020 af Visma Danmark. Prisen går til en Visma partner som har ydet en ekstraordinær indsats, og som har flyttet sig mest.

Årets excellence partner bliver udvalgt udfra nogle nøgleord som samarbejde, nye tiltag, NPS samt udvikling og viljen til at gå den ekstra distance. Og i år er vi her hos iAdvice den heldige vinder af prisen, hvilket vi er meget stolte af.

Visma Danmark begrunder deres valg af os med følgende:

  • De sætter hver dag store krav til både sig selv og Visma ved at udfordre måden de selv og Visma gør tingene på.
  • De er i konstant jagt på NPS og udvikling af deres virksomhed.
  • De ser hele tiden på, hvordan de kan gøre fremtiden bedre for dem selv og deres kunder.
  • De har fået stablet et rigtig godt trainee-program op, hvor de tidligt er ude og rekruttere morgendagens talenter.
  • De står altid klar til sparre og hjælpe både kunder og Visma. Man mærker tydeligt viljen til success hos iAdvice.

Desuden udtaler de at vi modtager prisen pga. vores store engagement i ERP-produkterne Visma Business og Visma. net, hvilket man blandt andet kan se på vores mange tilfredse kunder.

Men også fordi vi bliver ved med at skubbe Visma i en retning som går at vi kan blive ved med at levere løsninger i verdensklasse.

Udover det roser de vores trainee program som er med til at sikre at der bliver uddannet Visma konsulenter der kan levere en høj standard når vi servicerer vores mange ERP kunder.

Det er et rigtigt stort skulderklap for os og vi er rigtigt glade og stolte over at modtage denne pris. Der skal lyde et stort tak til hele teamet hos iAdvice og ligeledes til vores samarbejdspartnere og kunder. Vi ser frem til at fortsætte med at skabe innovative Visma løsninger i samarbejde med jer allesammen!


Visma Excellence prisen 2020