Vi er Visma Partner of Excellence 2021

Hos iAdvice er vi blevet kåret til Visma Partner of Excellence 2021.

Det er 2. år i træk at vi hos iAdvice modtager prisen, som bliver givet til den Visma partner, som har gjort den mest ekstraordinære indsats.

Visma udtaler følgende om begrundelsen for udnævnelsen:
"iAdvice udmærker sig igen i 2021 ved at være enormt initiativrig og stiller krav til såvel sine omgivelser, som sig selv. iAdvice har store planer om vækst, og investerer også kraftigt i fremtiden med 10 nye trainee’s som er startet på et 6 måneders traineeforløb.

iAdvice har en meget kundeorienteret tilgang. De er utrolig opmærksomme på kundens ønsker og behov, og går gerne det ekstra skridt, for at hjælpe kunden. De forsøger så vidt det er muligt at være personlige i deres kontakt med kunderne, så det ikke “bare” er iAdvice kunden er i dialog med, men personen bagved. At skabe den personlige relation betyder meget for iAdvice. En værdi vi i Visma sætter stor pris på.

Ved lancering af nye produkter, har iAdvice altid stået klar med værdifuld feedback og en hjælpende hånd. Alt sammen noget der viser et engagement. Et engagement vi i Visma værdsætter rigtig meget.
Derudover har iAdvice i 2021 sat baren højt ved at skabe et nyt og lækkert online Visma.net ERP-univers med en ny hjemmeside."

Hos iAdvice er vi glade og stolte over, at vi igen modtager Partner of Excellence prisen.

Der skal lyde en stor tak til hele teamet hos iAdvice og til vores samarbejdspartnere og kunder. Vi kunne ikke ønske os en bedre måde at slutte året af på.

Vil du vide mere?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU