iAdvice takker for det store fremmøde til vores Visma Business Seminar "Visma til bords".

Først og fremmest vil vi gerne takke alle de fremmødte til vores Visma Business seminar "Visma til bords" som blev afholdt torsdag d.7/11-2019. Det var dejligt at se så mange deltagere, som aktivt stillede spørgsmål til deres nuværende løsning, og fremtidsmulighederne for denne.

Vi fremviste en række nye muligheder for optimering, effektivisering og udvikling. Emnerne spændte fra SQL-optimering, Cloud hosting, GPDR og IT-sikkerhed til elektronisk fakturabehandling & digitalisering. Dertil gav vi vores bedste tips og tricks samt inspiration med hjem om Visma Business, og ikke mindst, hvilke muligheder der ligger i systemet for opdateringer og udvidelser med forskellige tillægsprogrammer som eksempelvis MediusFlow XI og Mobigo.

Et specielt tak skal lyde til Christina Goth fra Visma Danmark, som repræsenterede Visma Danmark på seminaret, hvor hun præsenterede den strategiske retning og fremtidsplaner i og omkring Visma Business. Ligeledes vil vi gerne sende en stor tak til Frederik Seemann Jensen, fra Heimdal Security, der holdte et indlæg omkring de trusler vi står overfor på nettet, og hvordan man på bedste vis forbereder sin virksomhed på at bekæmpe disse trusler.
Visma Business seminar

 

 
Visma Business seminar
Visma Business seminar

 

 

Visma Business seminar
Visma Business seminar

 

 

Planer om flere seminarer i fremtiden

Hos iAdvice sætter vi en dyd i at hjælpe vores kunder. Derfor har vi også aktivt brugt seminarer som dette, til at give ud af vores ekspertise med henblik på at effektivisere vores kunders løsninger yderligere. Vi vil rigtig gerne involvere vores kunder og deres eventuelle problemstillinger i de ting vi laver. Derfor efterspørger vi gerne forslag til fremtidige emner, som i gerne vil lære mere om.

Vi ser allerede nu frem til at se Jer igen til vores næste seminar, som bliver en gang i det nye år. Mere information om dette vil følge.

iAdvice takker af for denne gang og ser frem til at invitere jer alle på endnu et seminar som vil blive afholdt i det nye år. Mere information om dette vil følge.