Vores historie

iAdvice har siden 2008 leveret løsninger og konsulentydelser indenfor økonomisystemet Visma Business, e-conomic, POS betalingsløsninger ”kasseapparat” samt IT-salg, Drift og support.
Her er et uddrag af hvad der er sket siden da: 

 

September 2020 - Exsitec er børsnoteret på Nasdaq First North

Onsdag d. 16. september blev Exsitec børsnoteret på Nasdaq First North børsen. iAdvice blev i 2018 en del af Exsitec og idag er vi samlet set 250 medarbejdere fordelt i Sverige og Danmark. Læs mere og se hvordan det blev fejret her.

iAdvice flytter til Skejby Business Park

Januar 2020 - Nye medarbejdere er kommet til

Vi har i januar 2020 ansat 3 nye medarbejdere, og iAdvice omfatter derfor i dag 25 medarbejdere, stadig med kontor i Skejby.

 

Maj 2018 – iAdvice flytter til Skejby

I de første 5 måneder af 2018 blev der ansat 4 nye medarbejdere, og flere var på vej ind.
Derfor flyttede iAdvice, Mandag d. 1 juni i nye lokaler, hvor der var mere plads til udvidelser.
iAdvice' nye adresse er Tangen 6, 8200 Aarhus. De nye lokaler ligger som en del af Skejby Business Park.

iAdvice flytter til Skejby Business Park

Januar 2018 – 10 års jubilæum

Den syvende januar kunne iAdvice holde 10 års jubilæum. For 10 år siden fik Johnny ideen om at gå selvstændig og oprettede dermed firmaet iAdvice. I dag består iAdvice af 11 glade og topmotiverede medarbejdere, fordelt på 2 fysiske lokationer i henholdsvis Risskov & Vejle. Vi er meget stolte af denne merit, og ser allerede frem imod de næste 10 år!

Januar 2018 - Peter Knudsen, ny partner i iAdvice

Peter Knudsen blev for 1½ år siden hentet til iAdvice i en ledende rolle som Salgs- & konsulentchef. Resultatet af Peter's arbejde har gjort, at han pr. 1. januar 2018 er blevet udnævnt til partner, som et led i vores strategiske målsætning om fortsat udvikling og vækst af vores virksomhed. iAdvice bliver nu ledet af 3 partnere; Johnny Hansen, Knud Erik Slot Enggrob & Peter Knudsen.

Oktober 2017 – Opkøb af Compu Partners FlexPOS afdeling

Den første Oktober 2017 opkøbte iAdvice, Compu Partners samlede kunde-portefølje af FlexPOS kunder. Med opkøbet styrkede iAdvice sin position, som en af de største FlexPOS partnere i Danmark med mere end 400 kasseløsninger i drift. I samme forbindelse etablerede iAdvice et nyt kontor i Vejle. iAdvice ville med den nye lokation i Vejle udvide salg og support funktionerne, så vi kan supportere vores kunder i et endnu større område, og blive endnu mere effektive.

August 2016 – iAdvice flytter til Risskov, Aarhus

På grund af stigende efterspørgsel på vores ydelser og dermed ansættelse af nye folk i koncernen var der efterhånden en anelse trængt på adressen i Randers. Derfor er iAdvice pr. 01.08.2016 flyttet i nye lokaler i Risskov, Aarhus. Hvor vi har fået udvidet vores kontor og lager faciliteter.

Januar 2015 – Knud Erik - ny partner i iAdvice

Knud Erik blev i 2015 udnævnt til partner i iAdvice. Knud Erik har haft rollen som Visma Konsulent samt udvikler hos iAdvice igennem flere år. Knud Erik vil stadigvæk fremadrettet fungerer som Visma konsulent og udvikler, samtidig med hans nye rolle som partner.


Januar 2009 – Nye produktområder kommer til

I løbet af 2009 kom flere produktområder til. iAdvice oplevede en stigende efterspørgsel fra kunderne omkring IT-support og IT-drift. Det blev udgangspunktet for at starte den tekniske afdeling op som i dag har fokus på salg af IT-løsninger, herunder Microsoft Office365, server, storage, PC’er, IT-drift og support. Retail kasseløsninger blev ligeledes en del af vores produktportefølje. iAdvice valgte produktet fra FlexPOS som indenfor kasseløsningen er et unikt ”POS kasseapparat”. FLEXPOS er yderst fleksibelt og arbejder særdeles godt sammen med økonomisystemerne Visma Business, Dynamics NAV, e-conomic, Dynamics C5 samt flere forskellige Webshops løsninger. I dag har iAdvice 200+ kasseapparater løsninger kørende over hele landet. Intet mindre end Danmarks bedste kasseløsning til forretninger, cafeer, restauranter mm. Læs mere om FlexPOS kasseløsninger herJuni 2008 - Bahne Brugskunst kommer til

Bahne Brugskunst kom til i sommeren 2008. Bahne benyttede allerede Visma Business, men kun som backend til deres regnskab. De benyttede andre systemer til den primære drift ude i butikkerne. Vi overbeviste dem om, at vi kunne samle alle deres delsystemer i et centralt system. iAdvice omlagde herefter de mange forskellige forretningsløsninger, og fik alle de forskellige delsystemer samlet under en fælles løsning i forretningssystemet ”Visma Business” som herefter blev Bahnes primære økonomiløsning. Bahne's Visma Business er i dag en af de største Visma Business installationer i Danmark, og løsningen udvikles løbende for at kunne imødekomme de mange nye behov som Bahne mødes med i markedet.

Januar 2008 – iAdvice bliver skabt

iAdvice blev stiftet i januar 2008 af dir. Johnny Hansen. Johnny havde i årene forinden været IT-ansvarlig i virksomheden Nordhavn A/S, hvor han var med til at implementere Visma Business og Di Diver, efter at have oplevet hvilken forskel Visma Business og Di Diver havde haft på Nordhavn A/S, valgte Johnny at gå selvstændig, og startede hermed iAdvice – med Nordhavn som første kunde. Allerede det første år gik det hurtigt for iAdvice, og der kom løbende nye Visma Business kunder til.