Vores historie

iAdvice har siden 2008 leveret løsninger og konsulentydelser indenfor 3 forskellige områder.
ERP-systemer såsom Visma.net ERP, Visma Business ERP og e-conomic.
Levering og opsætning af FlexPOS kasseløsninger.
Diverse IT-løsninger som Cloud hosting og serverløsninger.

Nedenfor kan du se et uddrag af hvad der er sket siden begyndelsen i 2008.

August 2021
iAdvice vokser med 12 nye medarbejdere

Hos iAdvice oplever vi stadig større og større interesse for vores konsulentydelser indenfor ERP-systemer. På baggrund af dette har vi ansat 8 nye konsulenter og 1 praktikant til vores ERP-afdeling, som skal være med til at yde vores kunder assistance i forbindelse med deres ERP projekter. Som tilføjelse til dette vokser Udviklingsafdelingen også med 2 udviklere, som giver os mulighed for at udvikle endnu skarpere løsninger til vores kunder. Vi har også styrket organisationen med 1 salgskonsulent, som skal sælge FlexPOS kasseløsninger.

Visma Net ERP, regnskab

Februar 2021
iAdvice flytter i eget domicil

På grund af iAdvices konstante vækst siden stiftelsen for 13 år siden, er der endnu en gang behov for at flytte i nye og større lokaler. Denne gang til eget domicil beliggende på Dusager 2 i Skejby, hvor der er god plads til at vækste yderligere. iAdvice består lige nu af 30 mand, hvilket henover sommeren 2021 forventes at stige til over 40 mand. 

Visma Net ERP, regnskab

September 2020
Exsitec er børsnoteret på Nasdaq First North

Onsdag d. 16. september blev Exsitec børsnoteret på Nasdaq First North børsen. iAdvice blev i 2018 en del af Exsitec og idag er vi samlet set 250 medarbejdere fordelt i Sverige og Danmark. Læs mere og se hvordan det blev fejret her.

Visma Net ERP, regnskab

November 2018
iAdvice bliver en del af Exsitec

iAdvice bliver en del af den svenske virksomhed Exsitec. Vi er derfor nu en del af en koncern som i dag tæller over 550 konsulenter fordelt over hele Skandinavien og som har over 3.000 ERP-løsninger i drift.

Visma Net ERP, regnskab

Maj 2018
iAdvice flytter til Skejby

I de første 5 måneder af 2018 blev der ansat 4 nye medarbejdere, og flere var på vej ind. Derfor flyttede iAdvice, Mandag d. 1 juni i nye lokaler, hvor der var mere plads til udvidelser. iAdvice' nye adresse er Tangen 6, 8200 Aarhus. De nye lokaler ligger som en del af Skejby Business Park.

Visma Net ERP, regnskab

Januar 2018
10 års jubilæum

Den syvende januar kunne iAdvice holde 10 års jubilæum. For 10 år siden fik Johnny ideen om at gå selvstændig og oprettede dermed firmaet iAdvice. I dag består iAdvice af 11 glade og topmotiverede medarbejdere, fordelt på 2 fysiske lokationer i henholdsvis Risskov & Vejle. Vi er meget stolte af denne merit, og ser allerede frem imod de næste 10 år!

Visma Net ERP, regnskab

Januar 2018
Peter Knudsen, ny partner i iAdvice

Peter Knudsen blev for 1½ år siden hentet til iAdvice i en ledende rolle som Salgs- & konsulentchef. Resultatet af Peter's arbejde har gjort, at han pr. 1. januar 2018 er blevet udnævnt til partner, som et led i vores strategiske målsætning om fortsat udvikling og vækst af vores virksomhed. iAdvice bliver nu ledet af 3 partnere; Johnny Hansen, Knud Erik Slot Enggrob & Peter Knudsen.

Visma Net ERP, regnskab

Oktober 2017
Opkøb af Compu Partners FlexPOS afdeling

Den første Oktober 2017 opkøbte iAdvice, Compu Partners samlede kunde-portefølje af FlexPOS kunder. Med opkøbet styrkede iAdvice sin position, som en af de største FlexPOS partnere i Danmark med mere end 400 kasseløsninger i drift. I samme forbindelse etablerede iAdvice et nyt kontor i Vejle. iAdvice ville med den nye lokation i Vejle udvide salg og support funktionerne, så vi kan supportere vores kunder i et endnu større område, og blive endnu mere effektive.

Visma Net ERP, regnskab

August 2016
iAdvice flytter til Risskov, Aarhus

På grund af stigende efterspørgsel på vores ydelser og dermed ansættelse af nye folk i koncernen var der efterhånden en anelse trængt på adressen i Randers. Derfor er iAdvice pr. 01.08.2016 flyttet i nye lokaler i Risskov, Aarhus. Hvor vi har fået udvidet vores kontor og lager faciliteter.

Visma Net ERP, regnskab

Januar 2009
Nye produktområder kommer til

I løbet af 2009 kom flere produktområder til. iAdvice oplevede en stigende efterspørgsel fra kunderne omkring IT-support og IT-drift. Det blev udgangspunktet for at starte den tekniske afdeling op som i dag har fokus på salg af IT-løsninger, herunder Microsoft Office365, server, storage, PC’er, IT-drift og support. Retail kasseløsninger blev ligeledes en del af vores produktportefølje. iAdvice valgte produktet fra FlexPOS som indenfor kasseløsningen er et unikt ”POS kasseapparat”. FLEXPOS er yderst fleksibelt og arbejder særdeles godt sammen med økonomisystemerne Visma Business, Dynamics NAV, e-conomic, Dynamics C5 samt flere forskellige Webshops løsninger. I dag har iAdvice 200+ kasseapparater løsninger kørende over hele landet. Intet mindre end Danmarks bedste kasseløsning til forretninger, cafeer, restauranter mm. Læs mere om FlexPOS kasseløsninger her

Visma Net ERP, regnskab

Juni 2008
Bahne kommer til

Bahne Brugskunst kom til i sommeren 2008. Bahne benyttede allerede Visma Business, men kun som backend til deres regnskab. De benyttede andre systemer til den primære drift ude i butikkerne. Vi overbeviste dem om, at vi kunne samle alle deres delsystemer i et centralt system. iAdvice omlagde herefter de mange forskellige forretningsløsninger, og fik alle de forskellige delsystemer samlet under en fælles løsning i forretningssystemet ”Visma Business” som herefter blev Bahnes primære økonomiløsning. Bahne's Visma Business er i dag en af de største Visma Business installationer i Danmark, og løsningen udvikles løbende for at kunne imødekomme de mange nye behov som Bahne mødes med i markedet.

Visma Net ERP, regnskab

Januar 2008
iAdvice bliver skabt

iAdvice blev stiftet i januar 2008 af dir. Johnny Hansen. Johnny havde i årene forinden været IT-ansvarlig i virksomheden Nordhavn A/S, hvor han var med til at implementere Visma Business og Di Diver, efter at have oplevet hvilken forskel Visma Business og Di Diver havde haft på Nordhavn A/S, valgte Johnny at gå selvstændig, og startede hermed iAdvice – med Nordhavn som første kunde. Allerede det første år gik det hurtigt for iAdvice, og der kom løbende nye Visma Business kunder til.

Visma Net ERP, regnskab

Vil du vide mere?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU