Batterystore.dk

Batterystore & more benytter sig af vores detailløsning med FlexPOS kasseapparat ,som er integreret med e-conomic.dk i deres butik i Odense.  Inden længe skal kasseapparatet ligeledes integreres med deres ScanNet webshop.

Alle varer og priser sendes fra e-conomic over til kasseapparatet, og dagens salg sendes retur fra kasseapparatet til e-conomic klar til kontrol/bogføring. Batterystore & more har været kunde hos iAdvice siden 01.01.2014 og kører derfor på løsningens fjerde år. 


kundeudtalelse:
"Vi har helt fra starten af været rigtig glade for vores FlexPOS kasseapparat fra iAdvice. Vi efterspurgte et yderst brugervenligt kasseapparat til vores butik, og det må man sige vi har fået. Vi kan lære vores nye medarbejdere op på blot 5-10 minutter i brugen af vores kassesystem, så nemt er det!

Med integrationen til e-conomic sparer vi værdifuld tid, og vores bogholder kan logge på og bogføre hvor som helst, når som helst. Inden længe skal vores kasseapparat også integreres til vores ScanNet webshop igennem iAdvice.

iAdvice er altid nemme og få fat på, og er altid klar til at hjælpe ved eventuelle opståede problemer. Vi er yderst tilfredse med vores kasseløsning, og kan kun give vores største anbefalinger af iAdvice".

Henrik Sørensen
BatteryStore & more

Kundegruppe

Kasseapparat