Loppetjansen.dk

Kundetype: Kasseapparat med integration til e-conomic & SmartWeb

Website: www.loppetjansen.dk/

Kundeudtalelse:

Jeg har i vores butik Loppetjansen valgt at samarbejde med iAdvice, da det er dem, der har den bedste kasseløsning med en kombination af kasseapparat, webshop og økonomiløsning.

Kasseapparatet bruger vi meget i vores store butik i Nyborg. Det er let at anvende og meget brugervenligt. Der er mange gode detaljer & funktioner, som gør det nemt at lave tilbud og flere styks rabatter i butikken.

Derudover så er kassens brugerflade meget intuitiv, og det er derfor let for nye ansatte at anvende systemet. Integrationen til vores webshop fungerer rigtig godt, og det samme gør integrationen til e-conomic. Vi glæder os til at samarbejde med iAdvice de næste mange år.

Stine Knudsen
Loppetjansen.dk

Løsningsbeskrivelse:

Loppetjansen benytter sig af FlexPOS detailløsningen fra iAdvice. Løsningen dækker over et touch kasseapparat med håndscanner og dankortterminal samt integration til Smartweb webshoppen og økonomisystemet e-conomic. Lagerstyringen styres i webshoppen.

Stine Knudsen
Loppetjansen.dk

Citat:

"Jeg har valgt at samarbejde med iAdvice, da det er dem, der har den bedste kasseløsning med en kombination af kasseapparat, webshop og økonomiløsning."

Stine Knudsen
Loppetjansen.dk