Visma Business er et professionelt  
  On-premise ERP-system  

  Visma Business er et professionelt  
  On-premise ERP-system  

Visma Business

Hvad kan vil tilbyde?

Hvad kan vil tilbyde?

Salg og support af økonomisystemet Visma Business, udvikling af moduler, integrationer, BIG programmering, samt tilhørende rapportering, EDI, dokumentstyring og alt det som relatere sig til økonomisystemet i en mellemstor virksomhed.

Hvorfor vælge iAdvice?

Hvorfor vælge iAdvice?

- Vi laver kundetilpassede økonomisystem løsninger bygget på økonomisystemet Visma Business
- Vi er blandt de absolut bedste Visma Business konsulenter
- Vores kunder er blandt de gladeste Visma Business kunder

Priser & Kampagner

Priser & Kampagner

- Vi tilbyder altid GRATIS foranalyse til nye kunder
- Kan vi ikke løse en given opgave, så er prisen altid 0 kr!

Kundeudtalelse

bahne-video.png

Bahne.dk

Vi lavede i 2008-09 et kæmpe ERP projekt hos Bahne hvor vi integrerede FlexPOS til deres nye system Visma Business. I dag har Bahne over 18 butikker og over 120 kasseapparater som alle benytter FlexPOS kasseapparat.

"Vi har i flere år haft meget store problemer med at skabe en effektiv hverdag og en problemfri integration mellem vores kassesystem, logistiksystem og regnskabssystem, selvom vi har betalt en masse konsulenttimer for at få dem til at hænge sammen. Men først efter at vi har fået hjælp fra iAdvice, har vi fået den løsning, som vi ønskede og til en rimelig pris"

Vi tilbyder

Hvad er Visma Business?

Med Visma Business får du et moderne og professionelt økonomisystem i samme stil som fx. Dynamic NAV. Visma Business er bare langt mere fleksibelt, og koster væsentligt mindre.

Hvem er Visma Software?

Visma i Danmark er en del af et større nordisk samarbejde. På nordisk plan er vi 5.400 medarbejdere fordelt i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Implementering

Når du som virksomhed skal skifte økonomisystem er det en stor ting, der skal derfor laves en masse forarbejde for at træffe beslutningen om hvilket system der skal skiftes til. Visma Business konkurrerer i dag med det nye Dynamic C5, Dynamic NAV og SAP Business One.

Support og drift

Vi har ingen hotline med en grøn firstlevel supporter sidende klar, hvorfor? Vi har selv været Visma Business kunder tidligere, og vi kunne ofte ikke selv bruge firstlevel supporten til noget, vi ønskede at tale med konsulenten som kendte vores løsning mest muligt for at få den bedste support.

integrationer

Visma Business har nogle helt fantastiske muligheder for at integrere med andre systemer. Her finder du en liste med nogle af de integrationer vi har lavet til vores kunder. Har du brug for at din Visma Business bliver integreret med et andet system, så kontakt os for mere info.

Backup af Visma Business

Backup er mange ting, men ofte er det blot backup af det vi kalder ”flade filer”, det vil sige backup af filer som ligger til rådighed på serveren. Disse filer kan alle backupprogrammer tage backup af uden videre.

Licens til Visma Business

Det er muligt både at leje sig til en Visma Business licens eller købe licensen. Se her hvad forskellen er på de 2 muligheder.

Server til Visma Business

Visma Business kan som udgangspunkt køre på en ganske almindelig Windows computer, det kræver blot en SQL-server på PC'en. Det kunne være en SQL-Express som er ganske gratis. Det er ikke noget vi anbefaler, men det beskriver meget fint kravene til Visma Business da kravene reelt ikke er så store.