Visma Business er et professionelt  
  On-premise ERP-system  

  Visma Business ERP er et professionelt  
  On-premise ERP-system  

Hvad er Visma Business ERP

Med Visma Business ERP får du et moderne og professionelt økonomisystem i samme stil som fx. Dynamic NAV. Visma Business ERP er bare langt mere fleksibelt, og koster væsentligt mindre. Visma Business ERP implementeres med en standard opsætning, der er udviklet i henhold til ”best practice” indenfor de specifikke forretningsområder.

Har I selv udviklet nogle ”best practices” specifikt for Jeres forretning, er det heldigvis utroligt nemt at tilpasse disse i Visma Business ERP, det er netop her Visma Business ERP adskiller sig væsentligt fra andre økonomisystemer / ERP-systemer.

I andre økonomisystemer kræver det en stor indsigt i diverse programmeringssprog blot for at lave en simpel ændring i et skærmvindue. I Visma Business ERP gør det enkle og overskuelige tilpasningsmiljø det supernemt for brugeren, at tilpasse Visma Business ERP til virksomhedens behov og ønsker.

Visma gold certified partner

Hvad med tilpasninger, diskplads, opgraderinger og justeringer i systemet, - det plejer at være dyrt og bøvlet?

Det som kunderne typisk falder for er, at brugeren selv kan designe sin helt egen grænseflade. Visma Business ERP er bygget til at kunne tilpasses af kunden selv. Dette betyder, at Jeres egen superbruger vil være i stand til at kunne tilpasse størstedelen af systemet efter installation og uddannelse. Har I derfor et workflow som I ønsker justeret til eller lignende, så kræver dette som udgangspunkt ingen konsulenthjælp.

Denne video viser hvordan man arbejder med design af vinduer i Visma Business ERP, og illustrer hvor nemt I selv kan arbejde med Visma Business ERP. Der er ingen dyre opdateringer af økonomisystemet. Visma Business ERP kan let opgraderes og typisk ubesværet i løbet af få timer.

Du vil derved ikke opleve opgraderingen af økonomisystemet Visma Business ERP som en dyr omkostning og et nødvendigt onde, som ved opgraderingen af andre økonomisystemer. Der er heller ingen afgift på databaseplads - som du måske kender det fra økonomisystemet C5.

Kort fortalt har I altså mulighed for at forbedre Jeres forretning vha. Visma Business

Dette er blot et lille udpluk af hvad Visma Business kan hjælpe med. Visma Business indeholder således blandt andet et lager-, indkøbs-, salgs-, CRM-, regnskabs-, tidsregistrerings-, HRM-, anlægsaktivs-, projektstyrings-, dokumentstyringsmodul, samt mulighed for udvikling af egne moduler samt mange flere undermoduler. 

Derudover tilbyder økonomisystemet Visma Business en stribe af tillægsprodukter som Visma SuperOffice, Visma Webshop og Visma Rapportering som alle har til formål at øge Jeres indtjening og effektivitet. Og for at det ikke skal være helt løgn så er Visma Business fuldt integreret med MS Excel. 

Denne integration oplever vores nuværende kunder som en kæmpe fordel i hverdagen. Integrationen betyder eksempelvis, at har du et regneark med nye produkter der skal læses hurtigt ind i Visma Business, kan du via en simpel ”Copy-paste” ligge produkterne over i Visma Business, og integrationen går også den anden vej – se denne video "Copy-Paste demo" for yderligere info.

Visma Business ERP er et komplet økonomisystem, hvis fokus ligger på at effektivisere hele Jeres virksomhed.

Visma Business ERP hjælper Jer eks. med at:

  • Sikre at I altid har de rigtige varer på lager og at Jeres kunder deraf altid får leveret varerne til tiden, I undgår ligeledes at ligge inde med ”døde” eller usælgelige varer. = Gladere kunder og færre/lavere afskrivninger på varelageret
  • Øge konverteringsgraden af tilbud til ordrer, hvilket sikrer større profit
  • Sikre overblik over sælgernes aktiviteter = værktøj til at forbedre omsætningen
  • Sætte fokus på de vigtigste kunder og dermed forhindre at I mister loyale kunder
  • Sikre bedre styring af kundeemner og konvertering heraf
  • Give et uundværligt overblik over økonomien i Jeres virksomhed, samt en mærkbar optimering af hele bogholderiprocessen
  • Forbedre Jeres forretningsgange væsentligt. Er I trætte af at indtaste ordrer, bilag, kladdelinier m.m manuelt – dette kan I også undgå. Dette eksempelvis ved hjælp af en større integration af hele virksomhedens forsyningskæde eller integration til special systemer
  • Styre sygefraværet, sikre gladere medarbejdere samtnøge kompetenceniveauet i virksomheden
  • Sikre bedre styring af Jeres leverandører med både lavere indkøbspriser og leveringer til tiden til følge

Vil I vide mere?

Visma Businss tilbyder en fleksibilitet som ikke er set i lignende økonomisystemer, søger I derfor et nyt økonomisystem, og efterspørger I et fleksibelt økonomisystem, så er Visma Business ERP bestemt et kig værd. I kan vælge at kontakte en vores konsulenter for et salgsmøde, eller vælge at få styret nysgerrigheden ved at se de online demoer som er gratis tilgængelige her på vores hjemmeside.

Vi mener at Visma Business ERP kan forbedre Jeres virksomhed, for det har vi oplevet ved vores nuværende kunder. Se vores referenceliste og se eller læs nogle af vores kundecases og kontakt evt. en af vore referencekunder for at få bekræftet denne påstand.

Står i overfor konkrete udfordringer i Jeres branche eks. nødvendige ISO-certificeringer eller ny lovgivning, så er vi ikke i tvivl om at økonomisystemet Visma Business ERP kan hjælpe Jer med at optimere de ekstra administrative byrder, som sådanne indgreb typisk giver. Så kontakt os endelig.

 

Hvor i markedet passer
Visma Business ERP ind?

Der er efterhånden en del cloudbaserede økonomisystemer / ERP-systemer tilgængelige på markedet. Specielt systemer målrettet mindre virksomheder, hvor arbejdsgangene er mere simple.

Visma Business ERP henvender sig til den mellemstore/store virksomhed som gerne vil have et moderne cloudbaseret økonomisystem / ERP-system. Virksomheder som har til mål at have høj funktionalitet og et ønske om at øge effektiviteten igennem fuld automatisering af så mange processer i virksomheden som det er muligt

Visma Business ERP er især et godt match i brancher som handel, detail, e-handel samt avanceret regnskab.

Visma Net ERP til mellemstore virksomheder
0
Forskellige virksomheder
0
Årlige fakturaer i 2020
0
Daglige brugere
0
API kald i 2020

Hvem bruger Visma Business ERP?

Visma Business ERP er især udbredt i de skandinaviske lande, hvor systemet er et af de mest benyttede cloudbaserede økonomisystemer / ERP-systemer for mellemstore virksomheder i lande som Holland, Finland, Norge og Sverige.

Modsat Visma.net ERP, har Visma Business ERP været på det danske marked i mange år efterhånden, og hos iAdvice har vi allerede i dag mange kunder som kører over systemet med stor succes.

Visma Business ERP har over 1200 daglige kunder med over 10.000 brugere som benytter systemet om dagen. Årligt bliver der udsendt mere end 10 mio. fakturaer gennem systemet, samt foretaget mere end 1 mia. API kald til diverse 3. partsprogrammer i form af forskellige integrationer til og fra systemet.  

Visma Software

Udviklet af Nordeuropas største softwarefirma

Visma Business ERP er udviklet af Visma Software AS, som er det største softwarefirma i Nordeuropa. Visma leverer software til moderne virksomheder med det formål at forenkle og digitalisere kerneforretningsprocesser i den private og offentlige sektor. Med tilstedeværelse i hele Norden såvel som i Benelux, Central- og Østeuropa samt Latinamerika er Visma en af ​​de største softwareleverandører i Europa

I Danmark erhvervede Visma især markedsandele igennem strategiske opkøb af bl.a. e-conomic, Dinero og andre forskellige lønsystemer mv.

I dag består Visma af mere end 200 virksomheder fordelt i over 20 forskellige lande rundt omkring i verden. Ligeledes har de mere end 12.500 ansatte og over 1 million kunder, der dagligt bruger de forskellige softwares de tilbyder.

0
Kunder på verdensplan
0
Stigning i omsætning
0
Nettoomsætning i 2020
0
Ansatte
0
Ansatte
0
Løsninger i drift
0
Visma Business konsulenter
0
Børsnoteret på NASDAQ

iAdvice

Få din Visma Business ERP leveret af den bedste Visma partner i Norden

iAdvice er en del af Svenske Exsitec og sammen er vi den førende leverandør af Visma Business ERP-løsninger i hele Norden. Vi har over 3.000 Visma Business ERP-løsninger kørende i drift, samt mere end 250 veluddannede Visma Business ERP-konsulenter og Visma Business ERP-udviklere siddende, som hver dag installerer, supporterer og udvikler i og omkring vores mange kunders Visma Business ERP-løsninger.

Samlet har iAdvice og Exsitec over 480 ansatte fordelt ud på mere end 13 kontorer i Sverige, Norge og Danmark og er en børsnoteret virksomhed. Ved at få din Visma Business ERP gennem iAdvice og Excitec vil du som kunne få markedets bedste løsning og support i verdensklasse.

Vil du vide mere om
Visma Business?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU