Visma.net er nordens førende   
  ERP-system i skyen   

  Visma.net er nordens førende   
  ERP-system i skyen   

Hvad er Visma.net ERP

Visma.net ERP er et topmoderne cloudbaseret økonomisystem / ERP-system, som med sine 4 hovedmoduler salg, indkøb, lager og regnskab, dækker enhver mellemstor virksomheds hverdagsbehov.

Visma.net ERP er et fleksibelt og skalerbart system, hvor du får muligheden for at skalere op eller ned efter behov, så du kun afregnes for dit egentlige forbrug. Systemet fungerer på alle enheder og tilgås direkte fra hvilken som helst browser.  

Med Visma.net slipper du helt for at tænke på opdatering af dit økonomisystem / ERP-system, dette sker nemlig automatisk løbende. Du slipper også for at have din egen server og tænke på backup og sikkerhed, da begge dele er inkluderet i løsningen.

 

Visma Net ERP, indkøb, lager, salg, regnskab
Visma Net ERP, services

En hel række af forskellige services leveret af Visma

Visma.net ERP er mere end bare et standardsystem. Visma.net ERP er en all-in-one løsning, der kommer med en hel række af ekstra tjenester, i som kunde kan tilvælge efter behov.

De forskellige services giver dig mulighed for at samle din virksomhed i et samlet system, og automatiserer en lang række manuelle processer hver dag, som skaber vækst og besparelser.

Visma.net ERP kommer bl.a. med tjenester som bankintegration, bankafstemning, fakturahåndtering, elektronisk fakturering og rejseafregningsmodul. 

Ud over dette kommer Visma.net ERP med et topmoderne API, som gør det muligt at integrere med alverdens 3 partssystemer efter behov som fx en webshop eller håndscannersystem.

 

Et hurtigt voksende økosystem

Visma.net ERP har allerede i dag et stort økosystem med branchespecifikke 3 parts systemer som er tæt integreret med Visma.net ERP. 

Det gælder fx webshops, POS-systemer, lagersystemer, håndscannerløsninger, fakturahåndteringssystemer, CRM-systemer, lønsystemer mv.

Økosystemet til Visma.net ERP er i rivende udvikling og der kommer hele tiden nye 3. partsprogrammer til, som kan tilkøbes og kobles sammen med Visma.net

Har du et ønske om et integration til et 3.partssystem som ikke er nævnt, så tag kontakt til os og få en snak om fordelene som kan opnås ved at integrere med Visma.net ERP. 

Visma økosystem
Visma Net ERP, API
API
Visma Net ERP, økosystem

Hvor i markedet passer
Visma.net ERP ind?

Der findes i dag flere cloudbaserede økonomisystemer / ERP-systemer i markedet. Specielt til de små virksomheder med simple arbejdsgange findes der mange systemer at vælge imellem.

Visma.net ERP henvender sig til den mellemstore/store virksomhed som ønsker sig et moderne cloudbaseret økonomisystem / ERP-system. Hvor virksomheden har fokus på høj funktionalitet, høj effektivitet, samt en ambition om at opnå automatisering af så mange processer som muligt.

Visma.net ERP er især et godt match i brancher som handel, detail, e-handel samt avanceret regnskab.

Visma Net ERP til mellemstore virksomheder
0
Forskellige virksomheder
0
Årlige fakturaer i 2020
0
Daglige brugere
0
API kald i 2020

Hvem bruger Visma.net ERP?

Specielt i Skandinavien, er Visma.net ERP meget udbredt og systemet er blandt de mest benyttede cloudbaserede økonomisystemer / ERP-systemer for mellemstore virksomheder i både Norge, Sverige, Finland og Holland. 

Visma.net ERP blev lanceret i første kvartal i 2021 i Danmark, efter et pilotprogram hvor flere virksomheder har fået implementeret systemet med stor succes.

Visma.net ERP bliver benyttet dagligt af mere end 1200 kunder og har mere end 10.000 daglige brugere, som årligt sender mere end 10 mio. fakturaer igennem systemet og foretager mere end 1 mia. API kald til forskellige 3. partprogrammer i form af integrationer til og fra systemet.  

Visma Software

Udviklet af Nordeuropas største softwarefirma

Visma.net ERP er udviklet af Nord Europas største softwarefirma, Visma Software AS. Visma leverer software til moderne virksomheder, der forenkler og digitaliserer kerneforretningsprocesser i den private og offentlige sektor. Med tilstedeværelse i hele Norden sammen med Benelux, Central- og Østeuropa og Latinamerika er Visma en af Europas førende softwarevirksomheder. 

I Danmark har Visma især taget markedsandele via strategiske opkøb som fx køb af e-conomic, dinero, diverse lønsystemer mv.

Visma består i dag af mere end 200 virksomheder i over 20 forskellige lande på verdensplan, med mere end 12.500 medarbejdere, og har over 1 million kunder der dagligt benytter deres forskellige softwares.

0
Kunder på verdensplan
0
Stigning i omsætning
0
Nettoomsætning i 2020
0
Ansatte
0
Ansatte
0
Løsninger i drift
0
Visma.net konsulenter
0
Børsnoteret på NASDAQ

iAdvice

Få din Visma.net ERP leveret af den bedste Visma.net ERP-partner i Norden

iAdvice er en del af Svenske Exsitec og sammen er vi den førende leverandør af Visma.net ERP løsninger i Norden. Vi har mere end 150 Visma.net ERP løsninger kørende i drift, samt mere end 75+ dedikerede Visma.net ERP konsulenter og Visma.net ERP udviklere siddende, som hver dag installerer, supporterer og udvikler i og omkring kundernes Visma.net ERP løsninger.

iAdvice & Exsitec har over 480 ansatte fordelt på mere end 13 kontorer i Danmark, Sverige og Norge og er en børsnoteret virksomhed. Med iAdvice og Exsitec vil du som kunde få adgang til markedets bedste Visma.net ERP løsning med support i absolut særklasse.

Vil du vide mere om
Visma.net?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU