Kunder som benytter Visma.net ERP

Hos iAdvice har vi stor erfaring med planlægning og implementering af Visma.net ERP projekter. Nedenfor kan du se et udsnit af vores kunders Visma.net ERP løsninger, med tilhørende kundeudtalelser. Vi har mange forskellige typer kunder, hvor vi i mange tilfælde er totalleverandør, da vi udover deres Visma.net ERP, også står for deres kassesystemer og generelle IT-Drift. 

Den kinesiske købmand har fået optimeret deres forretning med Visma.net

Siden 1991 har Den Kinesiske Købmand solgt og leveret et varieret udbud af asiatiske madvarer og delikatesser til både private og erhverv via deres webshop og butikker. Virksomheden har et stort netværk af leverandører og kunder, og for at kunne holde overblikket og fortsætte vækstrejsen valgte medejer Elin Truong Quach at udskifte deres tidligere ERP-system med Visma.net. 

Med Visma.net har Den Kinesiske Købmand fået funktionaliteten til at oprette overførsler eller indkøbsordre baseret på beregninger af lagertal i real time udregnet af deres ERP-system. Dermed kan virksomheden sørge for, at deres hylder aldrig løber tør for varer, hverken i butikkerne eller på hovedlageret.

Derudover har Visma.net hjulpet med workflowet i salg af varer fra forretningens webshop. Med Visma.nets gode muligheder for integrationer, har Den Kinesiske Købmand således fået tilknyttet et WMS-system, der kommunikerer direkte med ERP-systemet. Det giver dem mulighed for at følge en ordre direkte fra Visma.net. Lige fra en salgsordrer placeres i deres webshop til den leveres og betales af kunden. 

Lagermedarbejderne får samtidig nemmere ved at plukke varerne, så snart en ordre er placeret, da pluklister genereres automatisk gennem integrationen med WMS-systemet. Noget, der har har effektiviseret arbejdsprocessen med hver enkelt ordre og gjort det hurtigere at sende ordre ud fra lageret.

superhelten logo
Visma Net ERP wms og webshop

Den Kinesiske Købmand kundeudtalelse:

”Med Visma.net har vi endelig fået et system der kan følge med de behov vi har som voksende virksomhed. Vi har fået væsentligt mere kontrol over vores lager, da vi hele tiden er opdateret på, hvad vi har på lager i både butikken og på hovedlageret. 

Vi har også fået et kasseapparat op i vores butik som er online og forbundet til vores webshop, så vi ikke manuelt skal holde styr på salg på tværs af kanalerne. 

Det er rigtigt fedt at det hele er koblet sammen, så vi har fuldt overblik over vores forretning på tværs af alle de systemer vi benytter. Det gør at vi sparer både tid og penge på den lange bane.”

Elin Truong Quach, medejer af Den Kinesiske Købmand

Superhelten har fået super lagerstyring

Superhelten er en legetøjsbutik med 3 afdelinger, som har benyttet vores FlexPOS kassesystem igennem 9 år. i 2020 oplevede Superhelten et øget behov for lager og logistik styring, og valgte derfor at skifte deres e-conomic løsning ud med en Visma.net ERP løsning.

iAdvice har stået for den fulde implementering af Visma.net ERP-systemet, med konvertering af data fra e-conomic, samt udarbejdelse af integrationer til eksternt lagersystem inkl. scanningsløsning til pluk og udsendelse af ordrer fra lageret til kunderne. Dertil udarbejdelse af integration til Superheltens webshop, der gør det muligt at se afdelingslager direkte på webshoppen, samt mulighed for click & collect.

Den samlede løsning sørger for, at lageret altid er fuldt opdateret, og Superhelten kan idag plukke og afsende ordrer markant hurtigere end hidtil. Samspillet mellem logistik og finans i Visma.net ERP-systemet gør det samtidigt muligt for Superhelten at kunne holde øje med, hvor sund en forretning de har.

superhelten logo
Visma Net ERP wms og webshop

Superhelten kundeudtalelse:

"Skiftet fra e-conomic til Visma.net ERP har givet os plads til øget vækst i vores virksomhed. I dag håndtere vi flere hundrede ordrer dagligt, som sendes ud til vores kunder hver dag fra vores forskellige lokationer. Dette har kun været muligt, på grund af vores nye Visma.net ERP løsning, med tilknyttet lagerstyring og scanningssystem.

Vi har fået fuldt styr på vores lager, og kan pakke flere ordrer på markant kortere tid end tidligere. Derudover har vi opnået fuld sporbarhed på vores ordre og produkter, og med den automatiske indkøbsstyring med min/maks lagerbeholdning, har vi altid nok varer på hylderne, og har fået frigivet ekstra tid, som vi kan bruge på at servicere kunderne"

Benjamin Herbst, ejer af Superhelten

Helm har fået styr på deres 12 butikslagre

Helm er en familiejet kæde af lædervarebutikker med fokus på tasker, som består af 1 webshop samt 12 fysiske butikker. Helm har udskiftet deres gamle Navision med en moderne Visma.net ERP-system, da de savnede mere automatiserede processer og mere styr på deres lager og logistik, som skulle være direkte integreret med finanssystemet.

Visma.net ERP-løsningen har sørget for at der er kommet styr på de 12 forskellige butikslagre spiller sammen med det eksterne lager og webshoppen, således at alle butikkerne ved hvor hver enkelt vare er på lagre, og de internt kan sende produkter frem og tilbage, hinanden imellem, dertil er lager og logistik fuldt integreret med finansen.

iAdvice er derudover leverandør af FlexPOS kasseløsningen i alle Helms 12 butikker, og har udarbejdet integrationen til Visma.net ERP-systemet, så alle systemerne snakker sammen i dag.

Helm logo
Visma Net ERP butik og wms

Helm kundeudtalelse:

”Visma.net ERP-systemet har hjulpet os meget med at holde styr på forretningen i det daglige. Sammenspillet mellem ERP-system og POS system er meget tidsbesparende, og det er nemt for vores butikker at flytte varer rundt imellem sig.

Det udvidede lagermodul i Visma.net har sørget for at vi i dag har bedre styr på vores 13 forskellige lagerenheder, og sammenkoblingen med finanssystemet i Visma.net gør, at vi har fået et meget større overblik og mulighed for rapportering i vores virksomhed.

Visma.net er en meget skalerbar løsning, hvor vi nemt kan tilføje en ekstra butik/afdeling og skalere op eller ned på antallet af brugere. Det giver en tryghed i hverdagen, at vores ERP-system er parat til op-skalering så snart behovet er der.”

Henrik Helm, Ejer af Helm

Vil du vide mere om
Visma.net?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU