Superhelten løsningsbeskrivelse:

Superhelten er en legetøjsbutik med 3 afdelinger, som har benyttet vores FlexPOS kassesystem igennem 9 år. i 2020 oplevede Superhelten et øget behov for lager og logistik styring, og valgte derfor at skifte deres e-conomic løsning ud med en Visma.net ERP løsning.

iAdvice har stået for den fulde implementering af Visma.net ERP-systemet, med konvertering af data fra e-conomic, samt udarbejdelse af integrationer til eksternt lagersystem inkl. scanningsløsning til pluk og udsendelse af ordrer fra lageret til kunderne. Dertil udarbejdelse af integration til Superheltens webshop, der gør det muligt at se afdelingslager direkte på webshoppen, samt mulighed for click & collect.

Den samlede løsning sørger for, at lageret altid er fuldt opdateret, og Superhelten kan idag plukke og afsende ordrer markant hurtigere end hidtil. Samspillet mellem logistik og finans i Visma.net ERP-systemet gør det samtidigt muligt for Superhelten at kunne holde øje med, hvor sund en forretning de har.

superhelten logo
Visma Net ERP wms og webshop

Superhelten kundeudtalelse:

"Skiftet fra e-conomic til Visma.net ERP har givet os plads til øget vækst i vores virksomhed. I dag håndtere vi flere hundrede ordrer dagligt, som sendes ud til vores kunder hver dag fra vores forskellige lokationer. Dette har kun været muligt, på grund af vores nye Visma.net ERP løsning, med tilknyttet lagerstyring og scanningssystem.

Vi har fået fuldt styr på vores lager, og kan pakke flere ordrer på markant kortere tid end tidligere. Derudover har vi opnået fuld sporbarhed på vores ordre og produkter, og med den automatiske indkøbsstyring med min/maks lagerbeholdning, har vi altid nok varer på hylderne, og har fået frigivet ekstra tid, som vi kan bruge på at servicere kunderne"

Benjamin Herbst, ejer af Superhelten

Helm løsningsbeskrivelse:

Helm er en familiejet kæde af lædervarebutikker med fokus på tasker, som består af 1 webshop samt 12 fysiske butikker. Helm har udskiftet deres gamle Navision med en moderne Visma.net ERP-system, da de savnede mere automatiserede processer og mere styr på deres lager og logistik, som skulle være direkte integreret med finanssystemet.

Visma.net ERP-løsningen har sørget for at der er kommet styr på de 12 forskellige butikslagre spiller sammen med det eksterne lager og webshoppen, således at alle butikkerne ved hvor hver enkelt vare er på lagre, og de internt kan sende produkter frem og tilbage, hinanden imellem, dertil er lager og logistik fuldt integreret med finansen.

iAdvice er derudover leverandør af FlexPOS kasseløsningen i alle Helms 12 butikker, og har udarbejdet integrationen til Visma.net ERP-systemet, så alle systemerne snakker sammen i dag.

Helm logo
Visma Net ERP butik og wms

Helm kundeudtalelse:

”Visma.net ERP-systemet har hjulpet os meget med at holde styr på forretningen i det daglige. Sammenspillet mellem ERP-system og POS system er meget tidsbesparende, og det er nemt for vores butikker at flytte varer rundt imellem sig.

Det udvidede lagermodul i Visma.net har sørget for at vi i dag har bedre styr på vores 13 forskellige lagerenheder, og sammenkoblingen med finanssystemet i Visma.net gør, at vi har fået et meget større overblik og mulighed for rapportering i vores virksomhed.

Visma.net er en meget skalerbar løsning, hvor vi nemt kan tilføje en ekstra butik/afdeling og skalere op eller ned på antallet af brugere. Det giver en tryghed i hverdagen, at vores ERP-system er parat til op-skalering så snart behovet er der.”

Henrik Helm, Ejer af Helm