Skift din e-conomic ud
med Visma.net

Savner du et ERP-system med udvidet funktionalitet, flere automatiseringsmuligheder og en stærkere integrationsflade? Men uden at gå på kompromis med e-conomic’ brugervenlighed og gense funktioner?

Så kan svaret være at skifte din Visma e-conomic ud med Visma.net ERP, som giver dig alt dét du skal bruge i dit næste ERP-system samlet i én løsning uden begrænsningerne fra Visma e-conomic.

Visma e-conomic er fantastisk til det som det er bygget til at være. Et simpelt økonomisystem som er begrænset i sine funktioner men som er meget brugervenligt og nemt at komme i gang med.

Men der er mange penge at hente i tidsbesparelse ved at skifte til et mere avanceret ERP-system som fx Visma.net ERP. Fakta er nemlig at mange virksomheder i dag er begrænset af Visma e-conomics lave funktionsniveau og der spildes mange timer hver eneste dag i ineffektive arbejdsgange, manglende automatik samt manglende overblik.

Der har i Danmark altid været kultur for at optimere arbejdsgange og arbejde effektivt i hverdagen, med øje for et godt resultat. Men de senere år har de mere simple cloudbaserede ERP-systemer sat sig tungt på markedet, men eftersom de netop er så  simple, betyder det også at de mangler en del funktioner, som kan hjælpe med at gøre hverdagen nemmere

Med et moderne cloudbaseret ERP-system som Visma.net ERP, så vil i kunne effektivisere og optimere markant mere end hvad der er muligt med Visma e-conomic.

Visma.net ERP små og mellemstore virksomheder
Visma.net ERP automation

Mere Automation

En af de helt store ting som Visma.net ERP tilbyder er automation. Dette betyder at ERP-systemet kan udføre handlinger på bestemte tidspunkter efter forskellige regler. Det kunne f.eks. være den månedlige abonnementsfakturering, automatisk genopfyldning af lagre eller andre ting som i gerne vil have sker automatisk på et givent tidspunkt, men som i dag sker manuelt.

Automation modulet kan opsættes til at udføre forskellige arbejdsflows og/eller systemfunktioner, så længe funktionen og datagrundlaget findes i Visma.net ERP. Mulighederne er derfor store og Automation modulet gør det muligt at finjustere sine forretningsrutiner, ved at få funktionerne til at ske automatisk.
 

Det er vores klare vurdering at Visma.net ERP kan spare mange mandetimer ude i de danske virksomheder. Automation er netop en af de moduler i Visma.net ERP som gør produkter værdifuldt og værd at se nærmere på.

Økosystemet

En af de store fordele ved e-conomic er det store økosystem af forskellige 3. parts systemer det har omkring sig. Det gælder alt lige fra B2B værktøjer, webshops, POS systemer og mere avancerede lagersystemer. Men fælles for disse systemer er at kerneproduktet e-conomic, ikke er ret avanceret og dermed er 3. parts systemerne begrænset i deres funktionsniveau.

Med Visma.net ERP opnår du store fordele fordi kerneproduktet er mere avanceret og det betyder at det tilhørende API giver dig langt flere muligheder for at effektivisere og automatisere arbejdsgange både i og uden for ERP-systemet.

Der findes på nuværende tidspunkt ikke nært så mange 3. parts systemer til Visma.net ERP, men der tilføjes hele tiden nye integrationer løbende, efterhånden som nye kunder kommer på systemet. Det er Vismas klare ambition at mange af de nuværende integrationer som findes til e-conomic, på sigt finder vej til Visma.net ERP.

Benytter du i dag e-conomic og benytter 3. parts systemer som du gerne vil benytte til Visma.net ERP, så tag kontakt til os og få en snak om mulighederne.

Visma.net ERP API

e-conomic

Visma.net

Finans

Bankintegration

Elektronisk fakturahåndtering

Fakturagodkendelsesflow

Valuta

Automatiseret fakturahåndtering

Flere regnskaber

Procesautomatisering

Ubegrænset posteringsgrænse

Koncernregnskab

Konsolidering

Intercompany

Multibranches / Filialer

Underkonti / Dimensioner

Indkøb

Indkøb baseret på salgsordre

Direkte leverance (Drop shipment)

Del- og samlemodtagelse

Kostpris opdatering (Anskaffelsespris) FIFO

Effektiv pris-og rabathåndtering

Bestillingsforslag - min./maks.

Bestillingsforslag - sæson

Salg

Elektronisk fakturering (EAN)

Pris- og rabathåndtering

Plukliste og pakkeseddel

Kreditkontrol

Del- og multileverancer

Leveranceplan

Lager

Værdiansættelsesmetoder til lageret

Varehåndtering med måleenheder

Alternative varenavne

Lageroptælling

Lagerlokation

Parti/serienummer

Styklister

Instrastat

Multilager

Salgskategorier (ift. vareprofiler)

Løbende vareoptælling

Rapporter

Eksport til Excel

Eksport til PDF

Rapporter

Indkøbsforespørgsler

Dashboards

Analytisk rapportering

Opret egne forespørgsler

OneStop Reporting (Tilkøb)

Andet

Mobilapp

Cloud

Open API

Vil du vide mere om
Visma.net?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU