Visma.net ERP integrationer

Visma.net ERP er et topmoderne cloudbaseret økonomisystem / ERP-system, som med sine 4 hovedmoduler salg, indkøb, lager og regnskab, dækker enhver mellemstor virksomheds hverdagsbehov.

Visma.net ERP er et fleksibelt og skalerbart system hvor du får muligheden for at skalere op eller ned efter behov, så du kun afregnes for dit egentlige forbrug. Systemet fungerer på alle enheder og tilgås direkte fra hvilken som helst browser.  

Med Visma.net slipper du helt for at tænke på opdatering af dit økonomisystem / ERP-system, dette sker nemlig helt automatisk løbende, du slipper også for at have din egen server og tænke på backup og sikkerhed, da begge dele er inkluderet i løsningen.

Visma.net ERP økosystem
Visma.net ERP api

API integrationer til Visma.net ERP

Tidligere har integrationer til ERP-systemer været noget med at flytte filer frem og tilbage og det har været kompliceret overhovedet at få adgang til at udvikle integrationer til de ældre ERP-systemer. I dag er det normalt at der findes et åbent API med fuld dokumentation til et API. Dette gør det muligt for både jer som kunde, jeres ERP-leverandør og 3. parts leverandører, at udvikle velfungerende integrationer til ERP-systemet.

Det er dog vigtigt at forholde sig til at brugen af et større ERP-system som Visma.net ERP, kan variere meget fra kunde til kunde, opsætningen og brugen af systemet kan tilpasses meget, så det kræver stadig et godt kendskab til kunden og kundens løsning for at opnå en god integration. 

Vores integrationer

Vi har hos iAdvice i dag et bredt udvalg af integrationer til Visma.net ERP. Det har vi fordi vores nuværende kunder har efterspurgt løsninger, hvor Visma.net ERP er tæt integreret til andre systemer. Det gælder bl.a. webshops, POS løsninger, lagersystemer mv. Disse mange integrationer betyder at vores kunders Visma.net ERP-løsninger bliver fantastisk effektive og der spares mange timer hver eneste dag ude hos vores kunder.

Vi integrerer i dag med mange løsninger omkring Visma.net ERP. Her er et udvalg af de meste benyttede: Magento 2.0, FlexPOS, Lagersystem.dk, Acubiz, Bxsoftware, Bitlog, Easystock, SugerCRM, Qlik sense, Qlik View, Power BI, OneStop Reporting, Medius Flow, Planacy og Mobigo.

iadvice integrationer Visma.net ERP
iadvice isv partner integrationer

En eksisterende integration udviklet af en ISV-partner
(independent software vendor)

I dag findes der mange systemer på markedet som allerede er integreret med Visma.net ERP, disse kan være lavet af en eller flere ISV-partnere. 

En ISV-partner er en certificeret uafhængig software udbyder, der samarbejder med Visma og tilbyder integration til en eller flere andre systemer som de måske selv udvikler. Dette sker i samarbejde med Visma så der er styr på kvaliteten af integrationen.

Vi kan lave en integration som dækker dit behov

Har du behov for en integration som ikke allerede findes?

det kunne være til en webshop, et POS system, et lagersystem, håndscanner, labelprint, fragtmand eller noget andet som vil gøre jeres hverdag nemmere, så tøv ikke med at kontakte os for en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

iadvice erp integrationer

Vil du vide mere om
Visma.net?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU