Visma.net ERP Services

Visma.net ERP er mere end bare et standardsystem. Visma.net ERP er en all-in-one løsning der kommer med en hel række af ekstra tjenester i som kunde kan tilvælge efter behov.

De forskellige services giver dig mulighed for at samle din virksomhed i et samlet system, og automatiserer en lang række manuelle processer hver dag, som skaber vækst og besparelser.

Visma.net ERP kommer bl.a. med tjenester som bankintegration, bankafstemning, fakturahåndtering, elektronisk fakturering, rejseafregningsmodul. 

Ud over dette kommer Visma.net ERP med et topmoderne API, som gør det muligt at integrere med alverdens 3. partssystemer efter behov som fx en webshop eller håndscannersystem.

Visma Net ERP, services
Visma Net ERP, Autopay

Autopay – Bankintegration i verdensklasse

Tidligere har bankintegrationer mellem et økonomisystem og bank været en semiautomatisk proces. Processen har i mange år været noget i stil med dette her: Udvælg nogle betalinger, dan en fil som gemmes lokalt, åben netbank, importer fil til netbank, godkend betalinger 1-2 gange, afvente betaling sker og så ellers bogføre betalingen så smart det nu var muligt.

Men i 2016 kom der fra EU nye bankstandarder som betyder at der de seneste år er sket en revolution i banksektoren, som gør at bankernes systemer blev tvunget til at nu snakke bedre sammen med udefrakommende systemer som fx økonomisystemer

Med Visma.net ERP og Visma.net AutoPay så er jeres økonomisystem / ERP system koblet direkte sammen med jeres bank og i vil spare en masse tid i bogholderiet i hverdagen. Visma.net AutoPay sender og modtager bankposteringer og kontoudskrifter mellem jeres bogholderi og bank. Og funktioner som betalinger, bankafstemning m.m. bliver nemmere end nogensinde før med integreret godkendelse af betalinger.

Approval - Fakturagodkendelse

Med Visma.net ERP og Visma.net Approval kan i modtage fakturaer digitalt via EDI, som mail med pdf, eller scanne faktura ind efter fysisk modtagelse. Når først fakturaen er i Visma.net Approval, så kan I sende fakturaen til godkendelse og følge fakturaen rundt hele tiden. I kan give fakturaen kommentarer, godkende eller afvise den. Det hele kan selvfølgelig gøres via en browser, tablet eller mobil.

I Visma.net Approval kan i selv sætte regler op så fakturaer som kommer igen og igen automatisk sendes til korrekte godkender. Eller fx ved fakturabeløb større end et 10.000 kr. bremses, og kræver yderligere godkendelse af nærmeste leder.

Visma.net Approval kan matche varekøbsfaktura op mod en eller flere varemodtagelser. Har i et stor behov for ordrelinje match så findes der også mere avancerede fakturagodkendelsessystemer, som kan integreres med Visma.net ERP, læs mere om dette under Visma.net ERP integrationer og Medius Flow.

Visma Net ERP, Approval, Fakturagodkendelse
Visma Net ERP, Autoinvoice, Fakturahåndtering

AutoInvoice - Fakturahåndteringsmotor

Næsten alle virksomheder oplever i dag krav om elektroniske fakturaer i hverdagen, det kan være krav fra en stor kunde eller en offentlig kunde, som kun vil modtage en elektronisk faktura. Der er mange fordele ved elektroniske fakturaer / EDI samhandel som er netop det Visma.net AutoInvoice er skabt til.

Med Visma.net AutoInvoice kan i modtage alle former for fakturaer fra jeres leverandører, uanset om det er en EDI faktura, en EAN faktura, en mail med pdf, eller et fysisk brev, så skal Visma.net Autoinvoice nok håndtere fakturaen og omdanne den til en elektronisk faktura, som i kan godkende igennem Visma.net Approval

Har i behov for at sende en EAN faktura til en kunde, så skal i blot udfylde EAN feltet på kunden og sætte flueben i ”send som EAN”, så vil fakturaer automatisk blive sendt til kunden som EDI fakturaer. Dette gælder på private og offentlige kunder som stiller krav om EAN fakturering.

Automation - Automatiser workflows

Med Visma.net Automation er det muligt at sætte forskellige arbejdsflows op, som skal udføres på bestemte tidspunkter. Det kan være reelle arbejdsopgaver, som en medarbejder i dag udfører efter nogle bestemte mønstre i hverdagen, (når X er ok, så skal Y ske automatisk)

Det kunne fx være at sende fakturaer ud automatisk, så snart lageret har færdigmeldt og afsendt varerne korrekt, bestille varer hos en leverandør når lageret rammer minimum lager osv.

En anden måde at bruge Visma.net Automation på kunne være, at jeres CEO ønsker at modtage en rapport med status på salg hver mandag morgen kl. 09.00. Eller at jeres lagerchef vil modtage en rapport hver mandag morgen med leveringer i den kommende uge. Så længe der er systemfunktioner og datagrundlag til at skabe automatikken så er det blot at udforske dette modul så meget som muligt.

Visma Net ERP, Expense, Rejseudlægshåndtering
Visma Net ERP, Subscriptions, Abonnementsfakturering

Fixed Assets – Anlægsaktivstyring

Med Visma.net Fixed Assets kan i nemt holde styr på jeres anlægsaktiver direkte i Visma.net ERP. Det er blot at oprette anlægsaktiverne i Visma.net ERP og så sætte den ønskede afskrivningsmodel korrekt op. I kan nemt flytte, splitte eller afvikle et anlægsaktiv efterhånden som behovet opstår.

Det er også muligt at omdanne indkøb til anlægsaktiver direkte fra indkøbsmodulet. Visma.net Fixed Assets kommer også med rapporter, som viser status på både åbne og afsluttede anlægsaktiver, så i hele tiden har et nemt overblik over jeres fulde anlægskartotek.

Expense - Rejseudlægshåndtering

Med Visma.net Expense bliver I som virksomhed fri for papirkvitteringer og udlægsskemaer. I kan nu håndtere udgifter hvor som helst og når som helst. Et hurtigt, nemt og præcist layout betyder, at jeres virksomhed sparer værdifuld tid og sikrer korrekt omkostningshåndtering fra start til slut. Alt hvad I har brug for, er adgang til internettet for at kunne benytte Visma.net Expense.

Med Visma.net Expense er der mindre manuelt arbejde for jeres medarbejdere. Visma.net Expense kræver ingen softwareinstallation, og I betaler kun for antallet af brugere I har behov for. Løsningen er fuldt integreret med Visma Løn, og det eneste I skal gøre, er at oprette de udlægstyper, I ønsker at anvende. Visma.net Expense bidrager til effektive arbejdsgange for både ansatte og ledere!

Alt hvad I har behov for, er at tage et billede af kvitteringen med Visma appen, og kvitteringen ligger tilgængelig i Visma.net Expense. Og udlæg føres direkte i appen og sendes til godkendelse.

Visma Net ERP, Expense, Rejseudlægshåndtering
Visma Net ERP, Subscriptions, Abonnementsfakturering

Subscriptions – Abonnementsfakturering

Visma.net Subscription gør det nemt at sende fakturaer ud på bestemte tidspunkter, fx månedlige, kvartalsvise eller årlige fakturaer til kunder. Er et abonnement sat op, så sørger Visma.net ERP selv for at udsende fakturaer på det korrekte tidspunkt helt uden manuel indblanding af en medarbejder.

Visma.net Subscription håndterer bl.a. faste abonnementer, forbrugsbaserede abonnementer, blandede faste og forbrugsbaserede abonnementer, etableringsgebyrer, depositum, kampagner, løbetid for fortrydelsesret, styring af op og nedgradering af abonnement og mellemliggende hertil.

Det er også muligt at opsætte periodiseringsregler, så fx årlige abonnementer automatisk deles ud over året i regnskabet, dette kan gøres på produkter, tjenester, og abonnementspakker efter eget valg.

Visma.net ERP Subscription giver jer et godt overblik over fremtidige abonnementsindtægter, tilgang i abonnementer, afgang i abonnementer via dashboards og rapporter.

Vil du vide mere om
Visma.net?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU