Lagersystem.dk

Med Lagersystem.dk får du et all inclusive lagersystem med pakkelabels, pluk, lagerstyring og varesporing i en og samme løsning. Lagersystem.dk optimere pakke og leveringsflowet med moderne håndterminaler, som bl.a. sikrer at man kun kan plukke varer fra den ordre man er i gang med at behandle.

Derudover er generingen af pakkelabels og opsamlingen af track & trace koder samlet i en og samme løsningen, hvilket betyder at medarbejderne ikke skal skifte mellem flere systemer. Dette betyder også at du får bedre styr på din data, da det hele er samlet et og samme sted og man slipper for at skifte mellem adskillige systemer.

Med Lagersystem.dk får du en komplet løsning der automatisere processerne, lige fra ordremodtagelse til pakning og forsendelse. En mere effektiv ordrehåndtering vil betyde at i får mere tid til andre opgaver, da i sparer jer selv for en masse manuelt arbejde. 

Integration til Visma.net og webshops

Lagersystem.dk er fuldt ud integrerbar med mange webshops og ERP-systemer, her i blandt Visma.net. Nye ordrer fra eksterne kanaler vil automatisk blive vist på ordreoversigten i lagersystem.dk. De ordrer som kommer ind, men som ikke bliver ekspederet, vil automatisk blive sat i venteposition i systemet indtil i er klar til at håndtere dem.

Med lagersystem.dk kan du derefter printe følgesedlen og scanne stregkoden på den, hvorefter ordrelinjerne vil blive indlæst på scanneren med den mest optimale plukkerute i forhold til de varer der skal plukkes. Scanneren viser både billede, navn og ordrelokation, hvilket gør det nemmere at have overblik over, hvorvidt man har fat i den rigtige vare. Og selv hvis man skulle komme til at scanne en vare ved en fejl, vil scanneren melde tilbage med en fejlmeddelelse.

Når ordren er godkendt og sat klar til afsendelse vil betalingen automatisk blive trukket fra kundens kreditkort, via en direkte integration til betalingsgateway. Varen vil ligeledes automatisk blive trukket fra lager, uagtet om i har lager i jeres ERP-system eller webshop. 

 Lagersystem.dk er integreret med langt de fleste af de store fragt virksomheder og der vil automatisk blive udskrevet pakkelabel, når alle varer på ordren er plukket.

Fordele ved Lagersystem.dk:

 • Live ordremodtagelse
 • Moderne håndterminaler
 • Varemodtagelse via scanner
 • Undgå fejlpluk
 • Statistik og rapporter
 • Hændelseslog
 • Reklamationshåndtering (RMA)
 • Mulighed for flere ordrekanaler
 • Mulighed for flere klienter (for lagerhoteller)
 • Integration med webshops og ERP-systemer
 • Tillægsmoduler (batchstyring, serienummerhåndtering m.fl.)
lagersystem-video-iadvice-1.jpg

Vil du vide mere om
Visma.net?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU