Qlik Sense til Visma.net ERP

Qlik Sense er en komplet Business Intelligence dataanalyseplatform. Qlik Sense er et markedsledende Bi produkt, der sætter nye standarder for dataanalyse. 

Modsat mange andre mindre Bi værktøjer, skal du ikke blot nøjes med at kigge på statiske rapporter, og analysere ud fra dem. Qlik Sense er et avanceret værktøj, der giver dig direkte mulighed for at analysere ned i rapporterne imens du kigger på dem. 

Qlik Sense er med andre ord et interaktivt og intuitivt værktøj, som fungerer med realdata. Du får muligheden for at dykke længere ned i dine grafer og tabeller, og finde nye muligheder til din forretning, baseret på dit data.

Visma.net ERP Qlik Sense
qlik-sense-video.jpg

   Få hele din virksomheds data   
   samlet et og samme sted,   
   med Qliks intuitive data platform   

Brugervenlig selvbetjeningsvisualisering

I de fleste Business intelligence løsninger på markedet, kræver det en super bruger at opsætte rapporter / grafik, som brugerne kan benytte til analyse/overblik. Qlik Sense kommer med en simpel og intuitiv selvbetjeningsvisualisering, hvor det er nemt og brugervenligt at se de data man ønsker. Ydermere kan man selv oprette sine egne skærmbilleder med netop de KPI’er eller tabeller/grafer man ønsker.

Systemet er sat op som drag and drop system, hvor du nemt selv vælger hvilket data du ønsker at kigge på, og hvordan dette skal fremvises – graf eller tabel. Hele systemet er responsivt og fungere på alle enheder og størrelser.

Åbent Api giver uanede muligheder

Qlik sense kommer med et åbent Api, hvilket giver rigtig mange muligheder. API'et giver dig mulighed for nemt at integrere flere datakilder til Qlik Sense, hvor du kan analysere på den samlede data. Dette kunne være data fra et ERP-system, webshop, CRM-system mv.

Hos iAdvice har vi typisk integreret Qlik Sense med en af vores ERP-løsninger, Visma. net ERP og Visma Business.

Vil du vide mere om
Visma.net?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU