Visma.net - ERP-system i skyen

Visma net cloud baseret

Visma.net Cloud baseret ERP

Med Visma Net har du hele din forretning og ERP-system gemt i skyen. Du slipper derfor for selv at eje en server, og spare dermed penge.

Visma Net skaler efter behov

Mulighed for at skalere efter behov

Med Visma.net har du mulighed for at skalere op eller ned efter behov, så du kun betaler for dit egentlige forbrug.

Visma net opgradering

Altid fuld opgraderet system

Visma.net bliver opgraderet 1 gang om måneden kvit og frit. Du kører dermed altid på nyeste version, og slipper for omkostninger til opgraderinger.

Visma.net browser baseret software

Tilgængelig på alle typer enheder

Visma.net er et browser baseret software, du kan tilgå via. din browser. Fungerer fint på både telefon, tablet og pc.Visma.net Cloud baseret ERP

Hvad er Visma.net egentlig?

Visma.net er nordens bedste ERP systemer i skyen. Med Visma.net kan du styre hele din forretning ligegyldigt hvor du befinder dig. Visma.net er en samling af din forretning i skyen. Ved at ligge dit ERP i skyen, kan alle medarbejdere altid få adgang til systemet. Derudover slipper du for at have dit ERP system liggende på dyre servere, og kan dermed spare en betydelig mængde penge.

Et cloud baseret ERP-system giver dig ligeledes mulighed for at skallere dit behov løbende, og skrue op eller ned for den nødvendige plads. Dermed betaler du kun for dit benyttede plads, i forhold til dit nuværende behov. Brugervenligheden er i højsæde i Visma.net, som gør løsningen let og yderst praktisk at anvende for både medarbejdere og ledere.

Visma.net indeholder i øjeblikket følgende tjeneste: Financials, SuperOffice CRM, AutiInvoice, AutoPay. Mange flere tjenester er på vej.

Visma.net Logistik

Med Visma.net logistikmodulet Visma. Net Logistics kan du og dine medarbejdere automatiserer jeres lagerstyring, og give jer realindsigt i hele jeres værdikæde. Du får samlet salg, indkøb og lager i et system, og kan dermed danne det komplette overblik.

Ved at benytte Visma. Net Logistics i skyen, har du altid mulighed for at få overblik over kundernes behov, hvad har du på lager, og til hvilken pris kan du sælge varerne. I Visma. Net er det også muligt at automatisere ordrebekræftelser, levering og fakturering.

Derudover kan du slå kundens salgs historik op, og ligeledes finde information omkring din indkøbsproces i form af leveringstider mv. Selve lagerstyringsmodulet giver desuden mulighed for at sætte statusopgørelser ind i systemet og indføre vareoptælling baseret på ABC-koder eller omsætningshastighed.

Læs Visma.net Logistic Produktblad her
Visma.net Logistic

Visma Net insights

Visma.net Financials

Med Visma.net Financials får din virksomhed mulighed for at automatisere og standardisere dine finansielle processer, og får et komplet overblik over alle dine konti. Visma. Net Financials modulet dækker over en lang række af finans- og regnskabsfunktioner. Du får blandt andet mulighed for elektronisk fakturering, bankintegrationer, rapportering og analyse i form af nøgletal mv. Samt mulighed for at integrere regnskabssystemet med virksomhedens andre systemer.

Ved at benytte Visma. Net Financials i skyen, har du altid alle dine data lige ved hånden, og kan tilgå dem hvor som helst, når som helst. Desuden har du altid fuld backup, og opnår derfor en sikkerhed i, aldrig at kunne miste dit data.

I Visma. Net Financials finder du desuden en advanceret dimensionssryring, der gør det muligt at overvåge og kontrollere dit budget, samt indtægter/omkostninger på tværs alle posteringer. Du har altså mulighed for at få et komplet overblik over budgetter på hver enkelt projekt, afdeling eller forretningsområde.