Backup i Visma.net ERP

Som en del af dit Visma net ERP-abonnement, foretages der løbende backup af data. Visma.net ERP Backup løsningen kører på redundante databaser, hvilket vil sige, at din backup er gemt på flere databaser i skyen. Skulle der opstår problemer med den ene database, så skifter systemet automatisk over til at benytte en af de andre databaser, så intet data går tabt.

Hvad tages der backup af?

Der tages backup af hele dit samlede Visma.net ERP-system jævnligt. Dette inkluderer ligeledes kundedata og transaktionsdata. Kundedata bliver sikkerhedskopieret hver anden dag, og transaktionsdata hver time.

Visma.net ERP backup
Visma.net ERP aws backup

Hvordan foregår backup?

Visma.net ERP Backup løsningen foregår helt automatisk via de redundante databaser. Skulle der ske noget med den ene database, skiftes der blot over til en af de andre, og jeres system kører videre. Som bruger af systemet vil man derfor aldrig opleve, hvis der imod forventning skulle være et problem med en af databaserne. Dette sikrer højest mulig oppetid, og et system, hvor i altid er i sikre hænder, og blot skal koncentrere jer om jeres egne gøremål i dagligdagen, og overlade teknikken til Amazons Hosting center.

Hvor længe tages der backup?

Din data er tilgængelig så længe du har en betalende abonnementslicens på Visma.net. Licens og backup følges ad, så når man nedlægger sit Visma.net ERP-system, vil backupløsningen tilsvarende automatisk blive lukket ned. Det vil være muligt at eksportere data ud efter behov eller tilkøbe en arkivlicens hvor man har adgang til systemet i begrænset form såfremt man ikke længere vil benytte Visma.net ERP.

Vil du vide mere om
Visma.net?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU