Opdatering af Visma.net ERP

Med Visma.net ERP får du et moderne ERP-system, som altid er opdateret. Det betyder for jer, at du altid har adgang til de nyeste funktioner, og altid har et ERP-system der er tilsvarende den tid vi lever i. Systemet bliver opdateret løbende flere gange hver måned helt automatisk.

De løbende opdateringer udstedes af Visma i Norge og bliver rullet ud helt automatisk. En opdatering koster derfor som udgangspunkt ikke noget. Prisen er beregnet som en del af den månedlige licenspris. 

Det har været normalen indenfor ERP-verdenen, at når der skulle udrulles en ny opdatering, var det oftest en meget om kostelig affære, som skulle planlægges i god tid. Dels skulle opdateringerne rulles ud manuelt af konsulenterne, og dermed udgjorde dette en stor omkostning til konsulentbistand. Dertil tog opdateringerne typisk en del timer at rulle ud manuelt, hvilket medvirkede, at virksomhederne ikke kunne arbejde i systemet i mellemtiden.

I Visma.net ERP sker det hele automatisk og kunderne mærker mindst muligt til dem. Det frigør både tid og sparer omkostninger til konsulenter, og sikrer jer ovenikøbet et fuld ud velfungerende ERP-system, der ikke bliver forældet.

Visma.net ERP automatisk opdatering
Visma.net ERP opdateringer

Kan jeg fravælge opdateringer?

Det er ikke muligt at fravælge opdateringer til Visma.net ERP. Visionen om altid at have et fuldt ud opdateret system, kan der ikke gås på kompromis med. Der vil altid kun være én og samme version af Visma.net ERP udrullet i markedet. 

Dette sikrer det højest mulige niveau af system fælles for alle kunder, og sikrer hver enkelt kunde, at der ikke skal foretages specialændringer til netop dem.

Hvad med mine tredjepart integrationer?

Benytter I jer af tredjeparts integrationer, som enten iAdvice er leverandør for og/eller andre eksterne tredjeparts integrationer, skal man altid være opmærksom på opdateringer. De integrationer som er købt og supporteret af iAdvice, sørger vi for altid er opdateret så den passer til de nye opdateringer af Visma.net ERP. 

Benytter i jer af andre tredjeparts integrationer, kan der dog forekomme eventuelle problemer ved nogle opdateringer. Så der skal i kontakte os eller den leverandør som leverer denne integration.

Visma.net ERP tredjeparts integrationer

Vil du vide mere om
Visma.net?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU