Visma Net AutoPay - Elektroniske betalinger

Visma Net AutoPay bankintegration

Bankintegration

Automatisk bankintegration der sikrer at ERP-systemet altid opdateres med ind- og udbetalinger

Fuld kontrol i realtid

Vær altid opdateret

Få et samlet overblik over alle udgående betalinger, og kontroller dine tal i realtid.

AutuPay godkendelse

Skræddersy din egen godkendelsesprocedure

Opsæt selv dit godkendesesflow og bestem hvem der skal godkende betalinger, inden de automatisk sendes til banken. Mulighed for to-faktor-godkendelse, der sikrer dig sikker betalingsstyring.


Visma Net AutoPay

Hvad er Visma.net AutoPay?

Visma.net AutoPay er navnet på den teknologi, der automatisk opdaterer Visma. Net ERP med alle indgående og udgående banktransaktioner. Med bankintegrationen får du et fuldt overblik over indgående og udgående transaktioner, uden at skulle logge på netbank.

Visma.net AutoPay fjerner en del af dine normale manuelle processorer i forbindelse med afsendelse og modtagelse af elektroniske betalinger og skaber istedet en effektiv og automatiseret arbejdsgang, der håndteres direkte i Visma.net ERP

Du får mulighed for at effektivisere de manuelle processer i forbindelse med afsendelse og modtagelse af elektroniske betalinger. Visma.Net AutoPay går rent teknisk ind og sender og modtager kontoudskrifter og transaktioner mellem ERP og bank. Denne dataoverførsel sker automatisk indenfor det valgte tidsrum.

Visma. Net AutoPay indeholder fra start en 2-trins godkendelsproces, som kan justeres efter virksomehdens ønsker og behov. Med 2-trins godkendelsesprocessen sikrer i jer en sikker betalingsstyring.Fordele ved Vimsa.net AutoPay

  • Oversigt over alle løbende betalinger i et system
  • Viser realtid data
  • Eliminer manuelle processer og arbejdsgange
  • Automatisk sammenkobling af ubetalte fakturaer til indgående betalinger
  • Godkend betalinger i Visma.net eller i netbank
  • Enkel bankafstemning
  • 2-trins godkendelse
Visma Net AutoPay - Bankintegration