Visma Business
integrationer

Visma Business har nogle helt fantastiske muligheder for at integrere med andre systemer. Nedenfor finder du en liste med nogle af de integrationer vi har lavet til vores kunder. Har du brug for at din Visma Business bliver integreret med et andet system, så kontakt os for mere info.

Webshop Integrationer

Alle vores webshop integrationer, overfører Produkt stamdata fra Visma under oprettelse, og opdaterer herefter lager + priser løbende. Ordrer fra webshoppen, lander i Visma løbende.

SmartWeb

To-vejs integration mellem Visma Business og Danmarks bedste udbyder af Webshops. Vores integration sender produkter mv. fra Visma Business over i SmartWeb - og ordrer & kunder sendes retur. Løsningen kan klare både B2B og B2C.

Magento

Integration til en af de største og mest brugte Webshops i verden, Magento platformen er en open source webshop som byder på mange moduler og mulighed for tilpasninger i en lang uendelighed. Vores integration sender produkter fra Visma over i Magento, og sender ordrer retur til bogføring i Visma.

Prestashop

Direkte integration til Prestashop webshop. Integrationen sender produkt mv. fra Visma Business over i Prestashop webshoppen og opdaterer lager + priser løbende. Ordre fra Prestashop bliver løbende flyttet over i Visma Business.

Sumoshop

Har du en Sumoshop, er denne integration til dig. Integrationen flyttet produkt stamdata fra Visma over til Sumoshop webshoppen og sender ordrene retur til Visma Business løbende.

DanDomain

DanDomain er en af de mest benyttede webshops i Danmark. Med vores integration flyttes Produktdata mv. fra Visma Business over i DanDomain, og alle ordre fra DanDomain webshoppen sendes løbende retur til Visma Business.

ScanNet

Vi har i flere år haft et samarbejde med ScanNet og deres webshop løsninger. Med integrationen flyttes produktdata mv. over fra Visma Business og over i din ScanNet webshop. Alle ordre sendes løbende retur til Visma.

Eventa

Vi har ligeledes lavet en integration til Eventa Webshop. Produktdata føres fra Visma over til Webshoppen og ordrene sendes løbes retur til Visma

Er din webshop ikke nævnt? - Kontakt os for et godt tilbud

Vi har mange års erfaring med integrationer mellem Visma Business og webshops. Har du en anden type webshop end ovenstående, er du derfor velkommen til at kontakte os og få et tilbud på en integration til denne.

Andre integrationer

Nedenfor finder du et udpluk af nogle af alle de integrationer vi har lavet for vores kunder til blandt andet nyhedsbrev programmer, lagerhotel, logistikprogrammer og kasseapparater.

MailChimp

Integrationen gør det nemt at udvælge kontaktpersoner fra Visma, og med tryk på 1 knap kan de udvalgte kontaktpersoner sendes til en ny liste til MailChimp hvor du nemt og hurtigt kan sende dit flotte nyhedsbrev ud fra. MailChimp er uden tvivl blandt markedets absolut bedste nyhedsbrevsystemer og det koster næsten ingenting.

Datalogic håndscannermodul

Smart håndscannermodul, som gør det muligt for lagermanden at skanne varer han plukker med en håndskanner og ordren kan afsluttes direkte fra scanneren. Løsningen kan også varemodtage indkøbsordrer, foretage lokationsopslag og se lagerstatus for et produkt og lave lageroptælling/status/korrektioner. Løsningen er fuldt integreret med Visma Business.

Consignor

Integration så lageret nemt kan overføre ordredata til EDISOFTs Consigner-software og dermed undgå en masse dobbeltarbejde vedr. forsendeler.

LEMAN-lagerhotel

Automatisk overførsel af plukkesedler til LEMAN-lagerhotel, så lageret ikke skal håndtere manuelle lister og emails fra salgsafdelingen.

FlexPOS Kasseapparat

OIOXML, OIOUBL & EAN-fakturering direkte fra Visma Business. Send og gensend fakturaer til dine kunder med fuld logning. Mulighed for at få ekstra felter med i afsendelsen, så din kunde får mest mulig information på fakturaen.

Valutakurs fra Nationalbanken

Smart lille integration som automatisk henter valutakurser live fra nationalbanken og opdaterer dem i Visma Business, virker på tværs af flere selskaber og også hvis I kører med forskellige valuta i selskaberne.

Sproom

Kompleks integration til det smarte kassesystem fra FlexPOS. Løsningen sender hver dag ca 10.000 bonner/ordrer ind i Visma Business, fordelt på 16 afdelinger med 120 kasseapparater. 100 % digital styring af dankortbonner og dagsopgørelser har sparet kunden for masser af tid.

Magasin

Integration til Magasin konsinationslagerstyring, Vores kunde afsender varer til Magasins lager og Magasin sender dagens salg retur som ender direkte i Visma Business - klar til kontrol. Supersmart løsning som fint holder styr på Magasins 6 lagre samt weblager samt sparer vores kunde for masser af tid.

KRAK

Ved kundeoprettelse hentes korrekt info direkte fra krak.dk, så salgsafdelingen slipper for at taste/søge data frem.

GLS

Ved forsendelse fra lageret sendes automatisk info til GLS om at en pakke ligger klar til afhentning, GLS sender track&trace-nummer retur - så ordren/pakken kan spores direkte i Visma Business.

Di Diver

Unikt rapporteringsværktøj til Visma Business, Di Diver trækker data ud af visma Business, og præsentere det på en helt ny måde, hvor du kan ”dykke” ned i data og finde årsagen til afvigelse og tendenser.

Vil du vide mere om
Visma Business?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU