Rapportering til
Visma Business ERP

Visma Business er ikke et rapporteringssystem, men et registreringssystem. Det betyder at fokus ligger på at registrere data og behandle data. Alle de nødvendige finansrapporter er inkluderet. Simple rapporter og tal i listeform kan fint laves i Visma Business. Men ønsker du grafik eller avanceret rapportering, så skal det laves med et 3.-parts produkt. Nedenfor finder du de rapporteringsformer vi arbejder med.

Excel Rapporter

SQL opsamling af data i en Fri tabel

Opsamling af data efter Jeres behov fra forskellige tabeller i Visma Business, som så afleveres i en fritabel i Visma Business. 

Denne tabel kan tilgås direkte i Visma Business og vil derfor vise en rapport, som vil fremstå som værende en del af Visma Business selv.

Crystal Report

Crystal Report er en ældre rapportform, som benyttes mindre og mindre. En del kunder har dog stadig rapporter, som bygger på Crystal Report. 

Men som tiden går bliver de udfaset af nyere teknologi (I ældre versioner af Visma Business er den aldersfordelte finansliste lavet med Crystal Report)

Visma Reporting

Vismas eget rapportmodul, som har været undervejs I flere år. Modulet bygger på Microsofts standard rapportgeneratorer. Visma Report kommer med en standard startpakke med en masse Visma rapporter til Visma Business. Fra Visma Business version 9.0 er Visma Reporting en integreret del af Visma Business - med mulighed for dashboard funktion. Så kan man se rapporterne direkte inde fra Visma Business.

Andre Rapporteringer 

Di Diver Business intelligence

Prisvindende rapportværktøj fra USA. Di Diver er det perfekte analyseværktøj til Visma Business og benyttes i dag af mange af vores kunder. Di Diveren henter tal fra Visma Business (og eventuelle andre systemer) som så smeltes sammen til netop den eller de rapporter I ønsker. 

Vi har f.eks. lavet Di Diver projekter, hvor vi ”syer” kundens gamle datasæt sammen med det nye fra Visma Business. 

Det betyder at ledelsen vil se data fra både deres gamle økonomisystem og Visma Business, som én samlet datakilde. På den måde lever de mange års erfaring og tal fra det gamle system lever videre til fuld sammenligning med de nye tal fra Visma Business. 

Dette trick har vi haft stor succes med, og det betyder at du som ny Visma Business kunde ikke bliver ”nulstillet” på rapporteringsniveau - bare fordi I skifter økonomisystem.

Power BI - dashboard

Smart program der giver et super godt overblik. Vi benyttes os selv af Power BI inhouse. Kan integreres både med Visma Business og Dynamics NAV.

Vil du vide mere om
Visma Business?

Benyt nedenstående kontaktformular, og beskriv kort hvilken løsning i er på udkig efter.
En af vores konsulenter vil derefter snarest muligt tage fat på jer, med et uforpligtende tilbud / rådgivning.

Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Venligst udfyld de påkrævede felter.
Image
X

MENU