Visma.net - ERP-system i skyen

Visma net cloud baseret

Visma.net Cloud baseret ERP

Med Visma Net har du hele din forretning og ERP-system gemt i skyen. Du slipper derfor for selv at eje en server, og spare dermed penge.

Visma Net skaler efter behov

Mulighed for at skalere efter behov

Med Visma.net har du mulighed for at skalere op eller ned efter behov, så du kun betaler for dit egentlige forbrug.

Visma net opgradering

Altid fuld opgraderet system

Visma.net bliver opgraderet 1 gang om måneden kvit og frit. Du kører dermed altid på nyeste version, og slipper for omkostninger til opgraderinger.

Visma.net browser baseret software

Tilgængelig på alle typer enheder

Visma.net er et browser baseret software, du kan tilgå via. din browser. Fungerer fint på både telefon, tablet og pc.

Hvad er Visma.net egentlig?

Visma.net er nordens bedste ERP systemer i skyen. Med Visma.net kan du styre hele din forretning ligegyldigt hvor du befinder dig. Visma.net er en samling af din forretning i skyen. Ved at ligge dit ERP i skyen, kan alle medarbejdere altid få adgang til systemet. Derudover slipper du for at have dit ERP system liggende på dyre servere, og kan dermed spare en betydelig mængde penge.

Et cloud baseret ERP-system giver dig ligeledes mulighed for at skallere dit behov løbende, og skrue op eller ned for den nødvendige plads. Dermed betaler du kun for dit benyttede plads, i forhold til dit nuværende behov. Brugervenligheden er i højsæde i Visma.net, som gør løsningen let og yderst praktisk at anvende for både medarbejdere og ledere.

Visma.net indeholder i øjeblikket følgende tjeneste: Financials, SuperOffice CRM, AutiInvoice, AutoPay. Mange flere tjenester er på vej.

Læs Visma.net Expense Produktblad her

Visma.net Expense

Med Visma.net Expense kan du og dine medarbejdere lave rejseafregning imens de er på farten. Visma.net Expense er et online rejseafregningsystem der ligger oppe i skyen. Det er derfor muligt altid at koble sig op til Visma net expense, hvor du blandt andet har mulighed for at scanne dine regninger fra hotelværelset, restauranten, taxaen mv. imens du er på din forretningsrejse.

Hermed slipper du for at gemme diverse bilag, som alle ved bliver væk inden rejsen er forbi. Økonomiafdelingen kan ligeledes løbende kontere rejseudlægggene og dermed altid være en fod foran.

Læs mere om Visma.net Expense her
Visma.net expense